Συναγερμός στο κοινοβούλιο του Βελγίου - Λαμβάνει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας
Επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας πήρε το ομοσπονδιακό κοινοβούλιο του Βελγίου, χωρίς ωστόσο να ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού, όπως ανέφερε εκπρόσωπος του κοινοβουλίου.
“Μας είπαν να λάβουμε επιπρόσθετα μέτρα ασφάλειας, τόσο πάνω από το έδαφος, όσο και κάτω από αυτό”, ανέφερε η εκπρόσωπος, απέρριψε, ωστόσο, τις αναφορές ότι το επίπεδο συναγερμού για το κτίριο έχει ανέβει, μεταδίδει το Reuters.
Το Βέλγιο χαμήλωσε το επίπεδου συναγερμού για ολόκληρη τη χώρα την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από ένα μπαράζ συλλήψεων υπόπτων μετά τις βομβιστικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες στις 22 Μαρτίου.
ΕΛΛΑΔΑ
Σε επιφυλακή παραμένει ο Δήμος Αθηναίων για τα έντονα καιρικά φαινόμενα
16:16
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Νέο κύμα βροχόπτωσης στην Αττική - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
16:15
ΚΟΣΜΟΣ
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
ΚΟΣΜΟΣ
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51
ΚΟΣΜΟΣ