Ελ Σαλβαδόρ: Κατασχέθηκε ποσότητα «μαμούθ» κοκαΐνης - 586 κιλά ταξίδευαν προς Γουατεμάλα
Οι αρχές του Ελ Σαλβαδόρ ανακοίνωσαν την Κυριακή την κατάσχεση ποσότητας 585 κιλών κοκαΐνης, εκτιμώμενης αξίας πώλησης 14,6 εκατομμυρίων δολαρίων, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στον Ειρηνικό ωκεανό.
Τα ναρκωτικά «μεταφέρονταν από δύο πολίτες του Ισημερινού κι έναν πολίτη της Κολομβίας», διευκρίνισε μέσω Twitter ο σαλβαδοριανός υπουργός Άμυνας, ο Ρενέ Φράνσις Μερίνο.
Το φορτίο, το οποίο είχε προορισμό της Γουατεμάλα, μεταφερόταν με πλεούμενο το οποίο αναχαιτίστηκε 575 χιλιόμετρα νότια του λιμανιού Ακαχούτλα, στη δυτική ακτή του Σαλβαδόρ.
Με την κατάσχεση αυτή «επιδεικνύουμε τη δέσμευση» του Ελ Σαλβαδόρ «έναντι της διεθνούς κοινότητας» να καταπολεμήσει τη διακίνηση ναρκωτικών, σημείωσε ο κ. Μερίνο.
ΚΟΣΜΟΣ
Έμπολα: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στη Γαλλία - Βρέθηκε σε γιατρό που επέστρεψε από το Κονγκό
13:06
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 29χρονη που μαχαίρωσε τον σύντροφό της
13:01
ΚΟΣΜΟΣ
Οι τρεις λόγοι που οδήγησαν στον παρατεταμένο καύσωνα που πλήττει την Ευρώπη
13:00
CULTURE
Η Ελλάδα επιστρέφει στο Κάιρο έξι ειδώλια αιγυπτιακού πολιτισμού - Πώς έφτασαν στην Αθήνα
12:48
ΕΛΛΑΔΑ