Συνετρίβη ρωσικό ελικόπτερο στην Συρία - Νεκροί οι δυο χειριστές
Ένα ρωσικό πολεμικό ελικόπτερο Mi-28 συνετρίβη στην Συρία τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο πιλότοι του, σύμφωνα με ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία που επικαλούνται πηγή του ρωσικού Υπουργείου Άμυνας.
Το ελικόπτερο δεν καταρρίφθηκε, όπως διευκρίνισε το Υπουργείο, προσθέτοντας ότι συνετρίβη στην επαρχία Χομς. Οι σοροί των πιλότων ανασύρθηκαν και μεταφέρθηκαν στην αεροπορική βάση της Ρωσίας στην Λαττάκεια, επισήμανε το Υπουργείο.
H Ρωσία διενεργεί αεροπορικές επιδρομές στην Συρία από τις 30 Σεπτεμβρίου. Στις 14 Μαρτίου, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν διέταξε την απόσυρση του κύριου όγκου των ρωσικών δυνάμεων από την Συρία.
CULTURE
Πολιτική σύγκρουση στην Ισπανία για τη «Γκερνίκα» του Πικάσο
15:00
ΚΟΣΜΟΣ
Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί «σέλφι» της Μελόνι με φερόμενο συνεργό της ναπολιτάνικης μαφίας (pic)
14:59
ΚΟΣΜΟΣ
Ισπανία: Ξεκίνησε η δίκη για διαφθορά του πρώην Υπουργού Μεταφορών Χοσέ Λουίς Άμπαλος
14:59
ΚΟΣΜΟΣ
Κωσταντινούπολη: «Μυρίζει προβοκάτσια» λένε οι αρχές για την επίθεση έξω από το προξενείο του Ισραήλ - Το προφίλ και τα κίνητρα των δραστών
14:51
ΚΟΣΜΟΣ