Βράβευση στο Μεξικό για την δραστηριότητα του Γιώργου Τσούκαλη κατά της αρχαιοκαπηλίας
Με αφορμή γνωστή υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που είχε εξιχνιάσει ο Γιώργος Τσούκαλης πριν από μερικά χρόνια στα Πατήσια ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής τιμήθηκε στο Μεξικό.
Η υπόθεση αφορούσε σε παράνομη διακίνηση αρχαιοτήτων των Ινκας από το Μεξικό και η αξία τους ξεπερνούσε τις 700 χιλιάδες ευρώ.
Η βράβευση του Γιώργου Τσούκαλη, ο οποίος είναι γνωστός πλέον για την οικουμενική δραστηριότητα του κατά της αρχαιοκαπηλίας, έγινε από τον Ολιβερ Ρουίζ ο οποίος είναι πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού International Action Art στο Μεξικό.

Το βραβείο του Έλληνα ιδιωτικού ερευνητή παρέλαβε για λογαριασμό του ο Ιωάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού International Action Art στην Ελλάδα και πρόεδρος του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων, ο οποίος ευρισκόταν για Πολιτιστικους λογους στο Μεξικό. Όπως δήλωσε ο οικουμενικός πλέον διώκτης της αρχαιοκαπηλίας Γιώργος Τσούκαλης μετά τη βράβευση του ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά για τον ίδιο και οι ευθύνες πλέον είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά.

Agro-Verify: Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις στο ρεύμα - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
03:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή των τελευταίων δικαιούχων
02:00