Βράβευση στο Μεξικό για την δραστηριότητα του Γιώργου Τσούκαλη κατά της αρχαιοκαπηλίας
Με αφορμή γνωστή υπόθεση αρχαιοκαπηλίας που είχε εξιχνιάσει ο Γιώργος Τσούκαλης πριν από μερικά χρόνια στα Πατήσια ο γνωστός ιδιωτικός ερευνητής τιμήθηκε στο Μεξικό.
Η υπόθεση αφορούσε σε παράνομη διακίνηση αρχαιοτήτων των Ινκας από το Μεξικό και η αξία τους ξεπερνούσε τις 700 χιλιάδες ευρώ.
Η βράβευση του Γιώργου Τσούκαλη, ο οποίος είναι γνωστός πλέον για την οικουμενική δραστηριότητα του κατά της αρχαιοκαπηλίας, έγινε από τον Ολιβερ Ρουίζ ο οποίος είναι πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού International Action Art στο Μεξικό.

Το βραβείο του Έλληνα ιδιωτικού ερευνητή παρέλαβε για λογαριασμό του ο Ιωάννης Μαρωνίτης, πρόεδρος του διεθνούς οργανισμού International Action Art στην Ελλάδα και πρόεδρος του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και νήσων, ο οποίος ευρισκόταν για Πολιτιστικους λογους στο Μεξικό. Όπως δήλωσε ο οικουμενικός πλέον διώκτης της αρχαιοκαπηλίας Γιώργος Τσούκαλης μετά τη βράβευση του ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά για τον ίδιο και οι ευθύνες πλέον είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά.

Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ
00:30
Δανία: Δεν υπάρχουν κινεζικά ή ρωσικά πλοία κοντά στη Γροιλανδία
23:57