Αλ Κάιντα και ISIS απειλούν αμερικανικές επιχειρήσεις
Η Αλ Κάιντα καλεί μέσω του διαδικτυακού περιοδικού της όλους τους τρομοκράτες να επιτεθούν στην αμερικανική οικονομία, σκοτώνοντας τους επιχειρηματίες.
Το επίμαχο άρθρο δημοσιεύτηκε το Μαΐου, στο 15ο τεύχος του προπαγανδιστικού περιοδικού. Στα τεύχη του δίνονται συμβουλές στους άλλους τρομοκράτες, οδηγίες και κατευθυντήριες προτάσεις. Η οργάνωση της Αλ Κάιντα ήταν η πρώτη που εξέθεσε διαδικτυακά ένα τέτοιο υλικό το οποίο έχει και επίμαχες φωτογραφίες.
Στο νέο τεύχος απεικονίζεται ο ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ένα πιστόλι και αίμα. Στη δολοφονική λίστα που έχουν δημιουργήσει περιλαμβάνει ονόματα από διάφορους στόχους .

Πηγή: Dabiq
Αντίστοιχα, τα βήματα της Αλ Κάιντα έχει ακολουθήσει και το ISIS, προπαγανδίζοντας το μήνυμά τους σε κοινωνικές πλατφόρμες.
«Είμαστε αποφασισμένοι να πολεμήσουμε και να χτυπήσουμε τους Αμερικανούς με οργανωμένες επιχειρήσεις, στα σπίτια τους, με τη βοήθεια όλων των πολεμιστών του Αλλάχ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πηγή: Dabiq
«ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» - Ποια τα οφέλη για εργαζόμενους και επιχειρήσεις από την εφαρμογή που τέθηκε σε ισχύ
00:30
Στις Βρυξέλλες ο Γεραπετρίτης για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ
23:57
Πάτρα: Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του πατρινού καρναβαλιού με μία εντυπωσιακή τελετή λήξης (pics&vid)
23:44
Η Χαμάς επιλέγει τον νέο ηγέτη της μεταξύ του Χαλέντ Μεσάαλ και του Χαλίλ αλ Χάγια
23:31