ΚΟΣΜΟΣ

Πάγκσλεϊ και Τσίκεν: Ένας γάτος και ένας παπαγάλος, που έγιναν αχώριστοι

Πάγκσλεϊ και Τσίκεν: Ένας γάτος και ένας παπαγάλος, που έγιναν αχώριστοι
Οι δυο τους, κρύβονται μαζί στα πιο ευφάνταστα σημεία, μοιράζονται το φαγητό τους και πάντα βρίσκουν ένα νέο παιχνίδι να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί Screen Grab | YouTube

Η δυνατή φιλία ενός γάτου, του Πάγκσλεϊ, και ενός παπαγάλου, του Τσίκεν, έχει εκπλήξει τόσο την ιδιοκτήτριά τους τη Ρόου όσο και όλους όσοι είδαν τα βίντεό τους στο διαδίκτυο, που αποδεικνύουν ότι το μόνο που θέλουν είναι να είναι όλη μέρα μαζί.

Ο Πάγκσλεϊ Άνταμς, ένας γάτος με ονοματεπώνυμο, και ένας αγαπόρνις (είδος γνωστό και ως love bird) ονόματι Τσίκεν, έχουν γίνει δύο φίλοι αχώριστοι.

Αυτή η απροσδόκητη φιλία απέκτησε ακόμη πιο γερά θεμέλια μετά την απώλεια ενός άλλου γάτου, του Φρανκ, που ήταν το τρίτο μέλος της παρέας τους, και που ο Πάγκσλεϊ και ο Τσίκεν αγαπούσαν ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/p/CaiuOe_p4fj

Η Ρόου Όλιβερ, εξηγεί πως αφού έφερε στο σπίτι τους τον Τσίκεν, βρήκε σε ένα καταφύγιο και τον Φρανκ, τον οποίο τον συνόδευε η φήμη ενός γάτου που συμπαθεί πολύ τα πτηνά. Λίγο καιρό αργότερα, η παρέα τους μεγάλωσε με την προσθήκη του Πάγκσλεϊ, και πολύ σύντομα οι τρεις τους έγιναν πραγματικά αχώριστοι.

https://www.instagram.com/p/CTvUW9aDEZV

Δυστυχώς, ο Φρανκ αρρώστησε και έφυγε απ’ τη ζωή. Αυτή η απώλεια σφυρηλάτησε μια ακόμη πιο στενή σχέση μεταξύ του Πάγκσλεϊ και του Τσίκεν.

«Είχα και τους τρεις τους για λίγο λιγότερο από χρόνο. Ο Φρανκ αρρώστησε σοβαρά. Ήταν φρικτό. Ανησυχήσαμε πολύ για τον Τσίκεν. Όμως, ο Τσίκεν και ο Πάγκσλεϊ στήριξαν ο ένας τον άλλον. Ήταν συνέχεια κάπου μαζί, αγκαλιασμένοι».

Τώρα πια, όποτε ο Τσίκεν δεν έχει στο οπτικό του πεδίο τον Πάγκσλεϊ, αρχίζει και αγχώνεται. Ο Πάγκλσεϊ δείχνει κατανόηση στον φτερωτό του φίλο, αφού έχει καταδεχτεί να κάνει το κλουβί του το νέο του κρεβάτι, ώστε ακόμη και στον ύπνο να είναι μαζί.

https://www.instagram.com/p/CbWZoiDsSiB

Οι δυο τους, κρύβονται μαζί στα πιο ευφάνταστα σημεία, μοιράζονται το φαγητό τους και πάντα βρίσκουν ένα νέο παιχνίδι να παίξουν και να διασκεδάσουν μαζί, προτού ξαπλώσουν πάλι για τον δέκατο υπνάκο της ημέρας είτε σε κάποιον καναπέ είτε στο κλουβί του Τσίκεν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ