Τραγωδία στην Τουρκία: Σύγκρουση λεωφορείου με βυτιοφόρο - 7 νεκροί, 11 τραυματίες
Ανανεώθηκε:
Συνολικά 7 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τραγικό δυστύχημα στην Τουρκία, όταν επιβατικό λεωφορείο και βυτιοφόρο φορτωμένο καύσιμα συγκρούστηκαν μετωπικά σε αυτοκινητόδρομο στην περιοχή Τουτάκ της επαρχίας Άγρι.
Ακόμα 11 άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.
Τα δύο οχήματα μετά την σύγκρουση τυλίχθηκαν στις φλόγες, ενώ στον τόπο του δυστυχήματος έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής, ασθενοφόρα και σωστικά συνεργεία.
Ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα έγραψε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Υπάρχουν 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι 2 είναι σοβαρά τραυματίες στο δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 7 άνθρωποι. Προσφέρω το έλεος του Θεού στους εκλιπόντες, τα συλλυπητήριά μου στους οικείους τους και ευχές για τους τραυματίες».
Αναφερόμενος στο δυστύχημα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σημείωσε: «Δυστυχώς 7 πολίτες μας έχασαν τη ζωή τους ως αποτέλεσμα της ανατροπής λεωφορείου στο Τουτάκ».
Οι τουρκικές Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το πολύνεκρο δυστύχημα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
CNN Turk: Μετά τον Tayfun η Άγκυρα ετοιμάζει πυραύλους εμβέλειας 800 χλμ
Στην Τουρκία για αμυντικές διαβουλεύσεις η υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Δρ. Σελέστ Γουόλαντερ
Ταμείο Ανάκαμψης: Παράταση ή χαμένη ευκαιρία;
08:05
Μελέτη έδειξε ότι η ηφαιστειακή τέφρα ρίχνει το διοξείδιο του άνθρακα και γονιμοποιεί τους ωκεανούς
07:58
Τραγωδία στη Μαγνησία: Ηλικιωμένη αυτοπυρπολήθηκε στον Αλμυρό μετά τον θάνατο της κόρης της
07:50
ΗΠΑ: Στο υψηλότερο επίπεδο από την αρχή του πολέμου οι τιμές των καυσίμων
07:45