G20: Συνάντηση Λαβρόφ με τον Γκουτέρες
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ συναντήθηκε σήμερα με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της G20 που διεξάγεται στο Μπαλί, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα ανήρτησε φωτογραφία των δύο ανδρών να κάθονται σε ένα τραπέζι στο Μπαλί, με τη ρωσική σημαία και τη σημαία του ΟΗΕ. Ωστόσο το υπουργείο δεν έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το θέμα των συνομιλιών.
Η συνάντηση έγινε λίγες ημέρες προτού λήξει η συμφωνία για την εξαγωγή ουκρανικών σιτηρών μέσω της Μαύρης Θάλασσας, η οποία συνήφθη τον Ιούλιο. Αυτή πρόκειται να λήξει στις 19 Νοεμβρίου και η Μόσχα δεν έχει ανακοινώσει προς το παρόν αν θα παρατείνει τη συμμετοχή της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
G20 - Πρόεδρος Κομισιόν: Η Ρωσία προτιμάει να καίει φυσικό αέριο παρά να το πουλάει
G-20: Συνάντηση Μπάιντεν - Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής
Netflix: Επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια της animation ταινίας KPop Demon Hunters
15:39
Στις κάλπες σήμερα οι Γάλλοι για να εκλέξουν τους δημοτικούς τους άρχοντες
15:28
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στον 19χρονο φίλο του θύματος - Κρατείται μέχρι την απολογία του
15:18
«Καλύτερο Casting» και μετά τι; Ποιες νέες κατηγορίες θα μπορούσαν να προστεθούν στα Όσκαρ
15:18