ΚΟΣΜΟΣ

Αν Χεκ: Η πραγματική αιτία θανάτου της ηθοποιού - Η έκθεση του ιατροδικαστή

Αν Χεκ: Η πραγματική αιτία θανάτου της ηθοποιού - Η έκθεση του ιατροδικαστή
Τι αναφέρει η έκθεση του ιατροδικαστή για το αν η ηθοποιός ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών Photo by Chris Pizzello / Invision/AP, File

Νέες πληροφορίες σχετικά με το θάνατο της Αν Χεκ (Anne Heche) ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος 'Αντζελες, την οποία εξασφάλισε το PEOPLE η ηθοποιός δεν ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ, κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος στις 5 Αυγούστου. Αν και οι εξετάσεις έδειξαν πως είχε κάνει στο παρελθόν, χρήση κοκαΐνης και κάνναβης, ήταν εντελώς νηφάλια, όταν έχασε τη ζωή της.

«Στο αίμα της φάνηκε η παρουσία βενζοϋλεκγονίνης, του ανενεργού μεταβολίτη της κοκαΐνης, που σημαίνει ότι είχε κάνει χρήση στο παρελθόν, αλλά όχι τη στιγμή της δυστυχήματος. Επίσης, ανιχνεύθηκαν κανναβινοειδή στα ούρα της, αλλά όχι στο αίμα της. Οπότε και αυτό αφορά προηγούμενη χρήση και όχι τη στιγμή του τραυματισμού», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ιατροδικαστή στο PEOPLE.

Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει επίσης ότι η αιτία που την οδήγησε στον θάνατο ήταν τα σοβαρά εγκαύματα. Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος, τα εγκαύματα ήταν τόσο σοβαρά που εμπόδισαν το σώμα της να απορροφήσει αποτελεσματικά οξυγόνο, γεγονός που την οδήγησε σε «εγκεφαλική βλάβη» και τελικά αυτό ήταν που την σκότωσε.

Η 53χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Αν Χεκ,άφησε την τελευταία της πνοή στις 12 Αυγούστου. Νοσηλευόταν με ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη μετά από τροχαίο που είχε όταν έπεσε με το αυτοκίνητό της σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες.

Την περίοδο της νοσηλείας της, η αστυνομία είχε ανακοινώσει, ότι από τις πρώτες αιματολογικές εξετάσεις προκύπτει η παρουσία ναρκωτικών στον οργανισμό της, αλλά χρειάζονται επιπλέον εξετάσεις για να αποκλειστούν τυχόν ουσίες που της χορηγήθηκαν στο νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ