ΚΟΣΜΟΣ

Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε τμήμα εστιατορίου στην περιοχή Μπεμπέκ - Τέσσερις τραυματίες

Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε τμήμα εστιατορίου στην περιοχή Μπεμπέκ - Τέσσερις τραυματίες
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τις ομάδες έκτακτης ιατρικής βοήθειας και έγινε γνωστό ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους Screen Grab / Twitter Video

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη, όταν κατέρρευσε τμήμα πολυτελούς εστιατορίου στην οδό Arnavutkoy.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπεσαν άνθρωποι στη θάλασσα και τα σωστικά συνεργία έχουν σπεύσει για να τους διασώσουν. Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα και καταβάλλονται προσπάθειες για τη διάσωσή τους. Αμεσα κατέφτασαν αστυνομικές, πυροσβεστικές και υγειονομικές μονάδες.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Διοίκηση της Μπεσίκτας: «Σήμερα, γύρω στις 21.00 τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν λόγω κατάρρευσης μπαλκονιού σε εστιατόριο στην οδό Bebek Arnavutköy.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τις ομάδες έκτακτης ιατρικής βοήθειας και έγινε γνωστό ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή και έχει ξεκινήσει έρευνα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ