Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσε τμήμα εστιατορίου στην περιοχή Μπεμπέκ - Τέσσερις τραυματίες
Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη, όταν κατέρρευσε τμήμα πολυτελούς εστιατορίου στην οδό Arnavutkoy.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έπεσαν άνθρωποι στη θάλασσα και τα σωστικά συνεργία έχουν σπεύσει για να τους διασώσουν. Όπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα.
Στο σημείο επικράτησε πανικός με πληροφορίες των τουρκικών ΜΜΕ να αναφέρουν πως άνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα και καταβάλλονται προσπάθειες για τη διάσωσή τους. Αμεσα κατέφτασαν αστυνομικές, πυροσβεστικές και υγειονομικές μονάδες.
Ανακοίνωση εξέδωσε η Περιφερειακή Διοίκηση της Μπεσίκτας: «Σήμερα, γύρω στις 21.00 τέσσερις πολίτες τραυματίστηκαν λόγω κατάρρευσης μπαλκονιού σε εστιατόριο στην οδό Bebek Arnavutköy.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τις ομάδες έκτακτης ιατρικής βοήθειας και έγινε γνωστό ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή και έχει ξεκινήσει έρευνα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ερντογάν: Κατηγορεί την Ελλάδα για βαρβαρότητα απέναντι στους μετανάστες
Ελληνοτουρκικά: Οι «κόκκινες» γραμμές της Αθήνας - Έτοιμη για όλα η ελληνική πλευρά
SPONSORED
Γεωργιάδης στο Συνέδριο ΝΔ: «Για να είναι η Ελλάδα ισχυρή πρέπει να κερδίσουμε τις εκλογές του 2027»
13:35
Eurovision 2026: Όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό - Ο Akylas και τα φαβορί
13:26
Χατζηδάκης στο συνέδριο ΝΔ: «Δεν περισσεύει κανείς - Δεν υπάρχει χώρος για μικροεγωισμούς»
13:17
Χριστοδουλίδης στο συνέδριο ΝΔ: «Τα μεγάλα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για πειραματισμούς»
13:09