Qatar Gate: Αρση ασυλίας για άλλους τρεις ευρωβουλευτές - «Σκάει» το σκάνδαλο με Μαρόκο
Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από το σκάνδαλο Qatar Gate που συγκλονίζει το Ευρωκοινοβούλιο. Ετσι, σύμφωνα με ρεπορτάζ σε διεθνή ΜΜΕ τα οποία επικαλείται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, είναι θέμα ωρών η άρση ασυλίας για ακόμη τρεις ευρωβουλευτές του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:
- Μαρία Αρένα
- Αντρέα Κοτσολίνο
- Μαρκ Ταραμπέλα
Σημειώνεται πως η Μαρία Αρένα διατηρεί πολύ στενές σχέσεις με την Εύα Καϊλή, μάλιστα εθεάθησαν σε κοινή τους έξοδο μία ημέρα προτού συλληφθεί η Ελληνίδα ευρωβουλευτής.
Σε ό,τι αφορά τον έλεγχο που έγινε γύρω από τα τρία παραπάνω πρόσωπα, οι βελγικές Αρχές, ναι μεν προχώρησαν σε έφοδο στα γραφεία τους, όχι όμως και στα σπίτια τους, όπως έγινε στην περίπτωση της Ελληνίδας Ευρωβουλευτού, καθώς αποτελεί μία ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Qatar Gate: Ενώπιον των Αρχών στις Βρυξέλλες Παντσέρι και Ταλαμάνκα
Qatar Gate – Δημητρακόπουλος για Καϊλή: Είναι αθώα και ζει έναν εφιάλτη μέσα στη φυλακή
SPONSORED
Απίστευτο περιστατικό στη Ναύπακτο: Φίδι μπλόκαρε τιμόνι αυτοκινήτου - Το απεγκλώβισε η Πυροσβεστική
12:44
«Πράσινο φως» από την Κομισιόν για την εμπορική συμφωνία ΕΕ - ΗΠΑ
12:32
ΑΠΕ: Πού απαγορεύονται τα φωτοβολταϊκά με το νέο Χωροταξικό - 17 ερωταπαντήσεις για όσα αλλάζουν
12:30
Στο νοσοκομείο 13χρονη μετά από ξυλοδαρμό σε γυμνάσιο της Αμαλιάδας
12:24