Ζοζέπ Μπορέλ: Δεν θα υπάρξει ατιμωρησία για τα ρωσικά εγκλήματα πολέμου
Μετά τη νέα επίθεση της Ρωσίας με πυραύλους στην Ουκρανία , το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο Ύπατος Εκπρόσωπος της Ερωπαϊκής Ένωσης Ζοζέπ Μπορέλ , κάνοντας ξεκάθαρο πως η Ρωσία θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών της.
Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (29/12) ακούστηκαν εκρήξεις στο Κίεβο , με τον Ολεξίι Αρεστόβιτς, σύμβουλο του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι , να γράφει στο Facebook ότι έχουν εκτοξευθεί περί τους 100 πύραυλοι εναντίον πολλών στόχων στην Ουκρανία ενώ παράλληλα . πόλεις.
Ο Ύπατος Εκπρόσωπος, με την ανάρτησή του στο Twitter, εξαπέλυσε τα πυρά του προς τη Ρωσία αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ««Δεν θα υπάρξει ατιμωρησία για τα ρωσικά εγκλήματα πολέμου».
«Ακόμη μία παράλογη και μαζική επίθεση με ρωσικούς πυραύλους στην Ουκρανία, οι οποίοι καταστρέφουν αδιακρίτως υποδομές και ιατρικές, στοχεύοντας και σκοτώνοντας σκόπιμα αμάχους.
Η υποστήριξή μας στην Ουκρανία θα συνεχιστεί, αμείωτη» καταλήγει μεταξύ άλλων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Καταρρίφθηκαν 16 πύραυλοι που στόχευαν το Κίεβο
Πόλεμος Ουκρανία: Εκρήξεις στο Κίεβο – Εκτοξεύτηκαν 100 πύραυλοι
Εκδήλωση ΚΚΕ στο ΣΕΦ: Τώρα αγωνιστική συμπόρευση - Καμιά θυσία για τα κέρδη και τους πολέμους τους
12:51
Τουρκία: Η εισαγγελία ξεκίνησε νέα έρευνα εις βάρος του Εκρέμ Ιμάμογλου
12:49
Η σημασία της διάδοσης της ελληνικής γλώσσας διεθνώς και ο ρόλος του Ινστιτούτου Ελληνογλωσσίας
12:48
10 Χρόνια Coffee Berry: Η επιτυχημένη πορεία ενός ελληνικού coffee brand που έγινε επιχειρηματικό success story
12:42