Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Tο νέο έτος να είναι γεμάτο με μοναδικές στιγμές
Μέσα από την εγκύκλιό του για το 2023, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, έστειλε τις δικές του ευχές προς όλους τους συνανθρώπους του, για την νέα χρονιά.
Παράλληλα, πέρασε και το δικό του μήνυμα, για ενάρετες πράξεις και για την αγάπη που πρέπει να έχουμε για όλο τον κόσμο, όπως ακριβώς ο Θεός.
«Το νέο έτος να είναι γεμάτο με μοναδικές στιγμές αλλοίωσης από τη χάρη και από την αγάπη του Θεού, ώστε να μοιραζόμαστε την αφθονία αυτής της αγάπης με τον κόσμο γύρω μας ως κτίσματα καθ' ομοίωση Του Δημιουργού μας», εκφράζει ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής σημειώνει ότι «δεν χρειάζεται να γίνουμε μοναχοί ή ασκητές για να ακολουθήσουμε τον δρόμο της θέωσης». Γιατί, όπως τονίζει, «κάθε στιγμή, πάντοτε, με κάθε άνθρωπο που συναντούμε, υπάρχουν ευκαιρίες να πράττουμε όπως ο Θεός θα έπραττε, να μιλούμε όπως ο Θεός θα μιλούσε, και να αγαπάμε όπως ο Θεός αγαπά».
Επίσης καλεί όλες και όλους «να εμπνευστούμε σήμερα, την πρώτη ημέρα του νέου έτους, από τον φωτεινό Ιεράρχη της Καππαδοκίας και Διδάσκαλο της Οικουμένης, τον Μέγα Βασίλειο, Αρχιεπίσκοπο Καισαρείας, και την παρακαταθήκη του που ενισχύει τη θέση της Εκκλησίας για το τι ακριβώς σημαίνει άνθρωπος».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιερώνυμος για τη νέα χρονιά: Να είναι ένας χρόνος ευλογημένος και ειρηνικός
Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Ευχές από Ζελένσκι - Επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου
SPONSORED
Marina Handovic: Στρατηγικός ο ρόλος της Ελλάδας στις διεθνείς δραστηριότητες της Mondelez
09:03
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: 55χρονος Βρετανός πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και κατέρρευσε
08:58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση «Θερισμός» - Έβγαλαν 2,5 εκατ. σε 5 χρόνια
08:58
Σύσταση Κομισιόν στην Ελλάδα για επανεξέταση 1.236 φοροαπαλλαγών - Τι αναφέρει για diesel
08:56