ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μυστήριο με τη δολοφονία οκταμελούς οικογένειας στη Γιούτα

ΗΠΑ: Μυστήριο με τη δολοφονία οκταμελούς οικογένειας στη Γιούτα
Οι αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει πότε σημειώθηκαν οι θάνατοι ή τι οδήγησε στους πυροβολισμούς AP/ Rick Bowmer

Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν αστυνομικοί στην πόλη Ένοκ της Γιούτα των ΗΠΑ, όπου εντόπισαν νεκρή μια οκταμελή οικογένεια -τρεις ενήλικες και πέντε παιδιά- την Τετάρτη 4/1. 

Σύμφωνα με το CNNi, που επικαλείται αξιωματούχους της περιοχής, οι σοροί, που έφεραν τραύματα από πυροβόλα όπλα, βρέθηκαν εντός της οικείας, που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της πολιτείας.

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε μετά από κλήση στις Αρχές.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, ωστόσο, αξιωματούχοι του Ένοκ, εμφανίζονται καθησυχαστικοί, λέγοντας ότι δεν υπάρχει απειλή προς τους πολίτες της περιοχής.

Ο Ρομπ Ντότσον, αξιωματούχος της Ένοκ, δήλωσε ότι η κοινότητά του θρηνεί για τους θανάτους της οικογένειας.

«Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τα συναισθήματα που βιώνουν οι άνθρωποι που ζουν εδώ. Όλοι γνωρίζουμε αυτή την οικογένεια. Πολλοί από εμάς έχουμε βρεθεί μαζί τους στην εκκλησία, στην κοινότητα και έχουμε πάει σχολείο με αυτά τα άτομα.

Και έτσι, αυτή η κοινότητα αυτή τη στιγμή πονάει.


Νιώθει απώλεια, αισθάνεται πόνο. Έχουν πολλές ερωτήσεις, κάτι που είναι φυσικό, και είναι εδώ για να προσφέρουν τη στήριξή τους», πρόσθεσε ο Ντότσον.

Οι αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει πότε σημειώθηκαν οι θάνατοι ή τι οδήγησε στους πυροβολισμούς, και δεν διευκρίνισαν επίσης τη σχέση μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Παράλληλα, δεν έχει ακόμη γίνει γνωστό ποιος ζήτησε να πραγματοποιηθεί έλεγχος από την αστυνομία ή πότε.

Ο Ντότσον σημείωσε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να αποσαφηνιστεί τι συνέβη μέσα στο σπίτι.

«Δεν θα μάθουμε ποτέ τις σκέψεις των ατόμων που βίωσαν αυτή την τραγωδία. Αλλά όλοι μπορούμε να προσευχηθούμε ώστε οι οικογένειές τους και οι γείτονες να καταλάβουν τι συνέβη σε αυτό το μέρος, πιθανώς μέσα σε μια ή δύο ημέρες ή ίσως και περισσότερο», συμπλήρωσε επίσης.

Με τη σειρά του, ο Σπένσερ Κοξ, κυβερνήτης της Γιούτα, δήλωσε πως η σκέψη του είναι με όσους επηρεάζονται από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

«Παρακαλώ κρατήστε την κοινότητα του Ένοκ στις προσευχές σας», είπε ο κυβερνήτης της Γιούτα, Σπένσερ Κοξ, σε tweet την Τετάρτη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ