ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Ένιωσα ενοχές μετά το θάνατο της Νταϊάνα - Έκλαψα μία φορά, στην κηδεία της

Πρίγκιπας Χάρι: Ένιωσα ενοχές μετά το θάνατο της Νταϊάνα - Έκλαψα μία φορά, στην κηδεία της
«...Τα δύο πιο αγαπημένα της άτομα, δεν μπόρεσαν να δείξουν κανένα συναίσθημα εκείνη τη στιγμή», ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι oby Melville, Pool Photo via AP, File

Για τις ενοχές που ένιωσε περπατώντας έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον μετά το θάνατο της μητέρας του Νταϊάνα, μίλησε ο πρίγκιπας Χάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη που θα μεταδοθεί την Κυριακή, για τις αναμνήσεις του από τη συνάντηση με τους πενθούντες μετά το θάνατο της μητέρας του, της πριγκίπισσας της Ουαλίας, το 1997, στην οποία όπως είπε, ο ίδιος και ο αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν μπόρεσαν να δείξουν κανένα συναίσθημα.

«...Τα δύο πιο κοντινά της άτομα, τα δύο πιο αγαπημένα της άτομα, δεν μπόρεσαν να δείξουν κανένα συναίσθημα εκείνη τη στιγμή», αναφέρει ο Χάρι και προσθέτει μιλώντας στον παρουσιαστή Τομ Μπράντμπι.

«Όλοι ξέρουν πού ήταν και τι έκαναν τη νύχτα που πέθανε η μητέρα μου».

Ο Χάρι σύμφωνα με την Daily Mail είπε επίσης ότι έκλαψε μια φορά στον απόηχο του θανάτου της μητέρας του και αυτό ήταν στην ταφή της.

«Έκλαψα μια φορά, στην ταφή, και ξέρετε ότι αναφέρομαι σε λεπτομέρειες για το πόσο περίεργο ήταν και πόσο πραγματικά ένιωθα κάποια ενοχή, και νομίζω και ο Ουίλιαμ, περπατώντας έξω από το παλάτι του Κένσινγκτον.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ