ΚΟΣΜΟΣ

Τι αποκάλυψε για τον δράστη του Ορλάντο η πρώην γυναίκα του

Τι αποκάλυψε για τον δράστη του Ορλάντο η πρώην γυναίκα του
Η πρώην σύζυγος του δράστη του μακελειού στο Ορλάντο video grab

«Με χτυπούσε, είμαι τυχερή που γλίτωσα», ήταν τα πρώτα λόγια της πρώην συζύγου του Ομάρ Ματίν, του άνδρα που αιματοκύλησε το Ορλάντο, μόλις ενημερώθηκε για τη μαζική δολοφονία.

Η Σιτόρα Γιουσούφι αποκάλυψε πως ο Ματίν την ξυλοκοπούσε συχνά και υπήρξε πολλές φορές θύμα των ξεσπασμάτων θυμού του, κατά τα οποία «εξέφραζε μίσος για όλους».

«Ξέρω ότι έπαιρνε στεροειδή», είπε η Γιουσούφι στους δημοσιογράφους έξω από το σπίτι όπου διαμένει με τον μνηστήρα της. Επίσης περιέγραψε τον Ματίν ως «ψυχολογικά ασταθή», «ψυχικά άρρωστο» και διπολικό.

Η Γιουσούφι περιέγραψε τον ταραχώδη γάμο της με τον Ματίν, και τόνισε: «είδα ότι ήταν διπολικός και ότι γινόταν έξαλλος από το τίποτα. Τότε άρχισα να ανησυχώ για την ασφάλειά μου» .

Αποκάλυψε πως «σώθηκε» έπειτα από επέμβαση των μελών της οικογένειάς της, μόλις τέσσερις μήνες μετά την ημέρα του γάμου της με τον Ματίν και στη συνέχεια πήρε διαζύγιο.

Η ίδια δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός ότι άνθρωπος με τον οποίο πέρασε μέρος της ζωής της, είναι υπεύθυνος για αυτό το μακελειό, ενώ έκανε γνωστό πως ο δράστης είχε εργαστεί σε αναμορφωτήριο ανηλίκων στο Φορτ Πηρς ενώ είχε επιδιώξει να εισαχθεί στην ακαδημία της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμη:

Πενήντα νεκροί ο απολογισμός του μακελειού στο Ορλάντο

Το Ισλαμικό Κράτος φέρεται να ευθύνεται για την επίθεση στο Ορλάντο

Η Αμερική θρηνεί τα θύματα της νέας μαζικής δολοφονίας στο Ορλάντο

Την παραίτηση Ομπάμα ζητά ο Τραμπ για το μακελειό στο Ορλάντο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ