ΚΟΣΜΟΣ

Εξαφάνιση Μαντλίν: Η απολογία της 21χρονης που θεωρούσε ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι

Εξαφάνιση Μαντλίν: Η απολογία της 21χρονης που θεωρούσε ότι είναι το εξαφανισμένο κορίτσι
EPA / SOEREN STACHE

Η 21χρονη Τζούλια Γουέντελ, η οποία υποστήριζε πως είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν Μακάν, μέσα από δήλωσή της απολογείται για την ταραχή και τη λύπη που προκάλεσε στους γονείς της αγνοούμενης, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια αναζητούν ένα στοιχείο για το τι απέγινε το παιδί τους.

«Δεν θυμάμαι τις περισσότερες από τις αναμνήσεις μου, αλλά μπορώ να θυμηθώ ότι ποτέ δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι η Μαντλίν», γράφει η Τζούλια, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, η οποία αποκάλυψε πως είναι η τρίτη απόπειρα της 21χρονης να δηλώσει πως είναι εξαφανισμένο παιδί.

Στο παρελθόν είναι ισχυριστεί ότι είναι η Ιnga Gehricke η οποία χάθηκε σε ηλικία πέντε ετών, το 2015 στη Γερμανία, ενώ επίσης δήλωνε ότι ονομάζεται Acacia Bishop, το κορίτσι που εξαφανίστηκε το 2003, σε ηλικία 19 μηνών, στη Γιούτα των ΗΠΑ.

«Χρησιμοποίησα αυτή τη φράση για να δημιουργήσω ένα ψευδώνυμο για τον παλιό μου λογαριασμό στο Instagram. Ήταν λάθος μου και το ξέρω και ζητώ συγγνώμη για αυτό γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω τις λέξεις «Am I Madeleine McCann;» ανέφερε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια υποστήριξε πως το μόνο που ήθελε ήταν να μάθει για το παρελθόν της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντλίν είναι το κορίτσι που εξαφανίστηκε σε ηλικία τριών ετών, το 2007 στην Πορτογαλία, όπου βρισκόταν για διακοπές με την οικογένειά της.

Οι ισχυρισμοί της, της χάρισαν 1 εκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωση, κάτι που σύμφωνα με τους γονείς της ήταν και ο απώτερος σκοπός της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ