ΚΟΣΜΟΣ

Άδειασε οικογενειακούς λογαριασμούς και πέταξε 200.000 δολάρια από το αυτοκίνητο

Άδειασε οικογενειακούς λογαριασμούς και πέταξε 200.000 δολάρια από το αυτοκίνητο
Unsplash

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο Όρεγκον των ΗΠΑ, όταν περαστικοί σταμάτησαν σε αυτοκινητόδρομο για να μαζέψουν τα χαρτονομίσματα, που ένας 38χρονος πετούσε από το αυτοκίνητό του για να τους «ευλογήσει», όπως ανέφερε.

Ο άνδρας υποστήριξε στις αρχές πως πέταξε περίπου 200.000 δολάρια για να «ευλογήσει τους άλλους» το βράδυ της Τρίτης, με τους συγγενείς του να υποστηρίζουν πως τα χρήματα ανήκαν στους λογαριασμούς τους, τους οποίους και άδειασε.

Η αστυνομία αναγνώρισε τον Κόλιν Ντέιβις ΜακΚάρθι, ως τον άνδρα που πέταξε τα χρήματα, ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε το ποσό που πρόλαβαν να αρπάξουν οι περαστικοί.

Τα πλάνα ειδήσεων έδειξαν ότι τουλάχιστον μερικά από τα μετρητά ήταν σε χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων, υποδηλώνοντας ένα μεγάλο ποσό. Δεκάδες περαστικοί σταμάτησαν για να αρπάξουν τα μετρητά, τα οποία είχαν σχεδόν εξαφανιστεί μέχρι τις 8 μ.μ.

Η αστυνομία ανέφερε ότι προειδοποίησε τον McCarthy να σταματήσει να πετάει τα χρήματα επειδή ήταν επικίνδυνο για τους ανθρώπους να τρέχουν στον αυτοκινητόδρομο στο σκοτάδι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ