Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ
Νέο περιστατικό πυροβολισμών το βράδυ του Σαββάτου (15/4) στην περιοχή Ντέιντβιλ, της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ, στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.
Ειδικότερα, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων σε αίθουσα χορού, σύμφωνα με το Associated Press.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές ο πυροβολισμός έλαβε χώρα περίπου στις 22:30, ενώ αρχικά δεν υπήρξε καμία αρχική επιβεβαίωση για το τι οδήγησε στον πυροβολισμό.
Παράλληλα, δεν είναι γνωστό εάν κάποιος ύποπτος βρίσκεται υπό κράτηση.
«Το βίαιο έγκλημα δεν έχει θέση στην πολιτεία μας και ενημερωνόμαστε στενά από τις αρχές επιβολής του νόμου καθώς προκύπτουν λεπτομέρειες», δήλωσε ο κυβερνήτης της Αλαμπάμα Κέι Άιβι σε δήλωση που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το Dadeville βρίσκεται περίπου 57 μίλια (92 χιλιόμετρα) βορειοανατολικά του Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αστυνομικοί πήγαν σε λάθος διεύθυνση και σκότωσαν τον ιδιοκτήτη στο Νέο Μεξικό
Πυροβολισμοί με έναν νεκρό σε γραφείο τελετών μετά από κηδεία στις ΗΠΑ
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε αναμένεται η επόμενη δόση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Agro-Verify: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών από την ΑΑΔΕ - Πώς θα λειτουργεί
03:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00