Νέο μακελειό στις ΗΠΑ - Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς
Ανανεώθηκε:
Νέο περιστατικό μαζικών πυροβολισμών σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο της Πολιτείας Μέιν των ΗΠΑ νωρίτερα την Τρίτη (18/4), με τουλάχιστον τέσσερις νεκρούς.
Επιπλέον τρεις τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εξ αυτών νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σύμφωνα με το Associated Press.
Υπό κράτηση βρίσκεται ένας ύποπτος για τη φονική επίθεση.
Εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι οι αρχές απάντησαν σε κλήση για τέσσερις νεκρούς σε σπίτι, στην περιοχή Bowdoin, περιστατικό το οποίο, όπως είπε, φέρεται να συνδέεται με πυροβολισμούς στον αυτοκινητόδρομο I-295, από τους οποίους τρία άτομα έχουν τραυματιστεί, ενώ όπως σημείωσε ο ύποπτος έχει συλληφθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επτά περιστατικά μαζικών πυροβολισμών σε μία μόλις ημέρα στις ΗΠΑ
ΣΥΡΙΖΑ για Συνταγματική Αναθεώρηση: «Πλυντήριο» των κυβερνητικών σκοπιμοτήτων και επιδιώξεων
18:41
Νορβηγία: Συνελήφθη ο γιος της διαδόχου πριγκίπισσας με βαριές κατηγορίες
18:35
Άννα Διαμαντοπούλου: «8 σημεία στα οποία όλοι συμφωνούμε στο ΠΑΣΟΚ»
18:28
ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΑΠΟΛΥΣΗ: Συνταγματική αναθεώρηση: Στο τραπέζι η άρση μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων - Τι ισχύει σήμερα
18:20