ΚΟΣΜΟΣ

Ανακάλυψε τυχαία πως έχει επτά ακόμη αδέλφια: Απρόσμενη τροπή για Βρετανό μετά από τεστ DNA

Ανακάλυψε τυχαία πως έχει επτά ακόμη αδέλφια: Απρόσμενη τροπή για Βρετανό μετά από τεστ DNA
Ο έκπληκτος Βρετανός John Chambers

Απρόσμενη τροπή πήρε η απόφαση μιας οικογένειας στη Βρετανία να υποβληθεί σε τεστ DNA για να ανακαλύψει τις ρίζες της.

Ο Τζον Τσέιμπερς, 37 ετών σήμερα, έπαθε σοκ όταν πήρε τα αποτελέσματα καθώς έμαθε ότι η σύλληψή του έγινε με τη χρήση δωρητή σπέρματος, αλλά και ότι είχε άλλα επτά ετεροθαλή αδέλφια.

Μιλώντας στην εφημερίδα The Independent ο μουσικός στο επάγγελμα Τσέιμπερς περιέγραψε πως αυτή την αποκάλυψη τον οδήγησε σε μία οδύσσεια αναζήτησης και έντονων συναισθημάτων.

«Ανακάλυψα ότι η σύλληψή μου είχε γίνει με δωρητή στα 33 μου. Αφορμή στάθηκε ένα τεστ DNA που αγοράστηκε σαν δώρο για Χριστούγεννα για τον αδελφό μου από τη φίλη του. Ο αδελφός μου αγόρασε ένα τεστ για τους γονείς μας», λέει.

Θυμάται πως ο πατέρας του δεν ήθελε να κάνει το τεστ και ότι τελικά όταν ήρθαν τα αποτελέσματα ο αδελφός του ήταν συμβατός μόνο με την μητέρα τους.

Η πρώτη του σκέψη παραδέχεται ότι ήταν «Είχε η μητέρα μου εξωσυζυγική σχέση;».

Τα πράγματα ξεκαθάρισαν όταν οι γονείς τους αποφάσισαν να τους πουν την αλήθεια.

«Χάνεις την ταυτότητά σου», υποστηρίζει και αποκαλύπτει ότι και οι περισσότεροι που έχουν γεννηθεί με σπέρμα δότη αναρωτιούνται «Ποιος είμαι τώρα;».

Όλα τα ετεροθαλή αδέλφια του έχουν τον ίδιο πατέρα και διαφορετικές μητέρες.

Μάλιστα συχνά οργανώνουν οικογενειακά μπάρμπεκιου και ότι το γεγονός αυτό αποτελεί αντίβαρο στο αρχικό σοκ που έφερε η αποκάλυψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ