ΚΟΣΜΟΣ

Στέψη βασιλιά Καρόλου: «What a day» - Το βίντεο της Κέιτ και του Ουίλιαμ από την ιστορική ημέρα

Στέψη βασιλιά Καρόλου: «What a day» - Το βίντεο της Κέιτ και του Ουίλιαμ από την ιστορική ημέρα
Η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, και τα παιδιά τους, πριγκίπισσα Σαρλότ, πρίγκιπας Λούις και Τζορτζ AP/Frank Augstein

Η χθεσινή ημέρα για τη Βρετανία η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ', σίγουρα ήταν μία από αυτές που θα μείνουν για πάντα στην ιστορία, και σίγουρα ήταν ξεχωριστή και για την ίδια τη βασιλική οικογένεια και τα μέλη της.

Μπορεί τα φώτα να ήταν στραμμένα πάνω στο βασιλικό ζεύγος, αλλά πρωταγωνιστές ήταν αδιαμφησβήτητα και ο διάδοχος του βασιλιά, πρίγκιπας Ουίλιαμ με την οικογένεια του.

«What a day», είναι η περιγραφή στην ανάρτηση που έκαναν στο Instagram, συνοψίζοντας σε αυτή τη φράση όλα όσα συνέβησαν στη μεγαλοπρεπή τελετή, ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στο αποτέλεσμα.

Το βίντεο ξεκινά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους να αναχωρούν για το Αβαείο του Ουέστμινστερ, ενώ η κόρη τους, Σάρλοτ, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της.

Ακολουθούν πλάνα από την εντυπωσιακή παρέλαση και η άφιξη του βασιλιά Καρόλου και της Καμίλα στο Αβαείο, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή στέψης.

https://www.instagram.com/p/Cr6Pd0avayu

ΔΗΜΟΦΙΛΗ