Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Πήρε εξιτήριο μετά από 45 ημέρες νοσηλείας στο Σαν Ραφαέλε
Εξιτήριο μετά από 45 ημέρες νοσηλείας, πήρε την Παρασκευή 19/5, ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Ο πρώην πρωθυπουργός, υπενθυμίζεται ότι είχε εισαχθεί στο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου στις 5 Απριλίου εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού συστήματος και προβλημάτων υγείας που οφείλονταν σε χρόνια μορφή λευχαιμίας.
Παράλληλα είχε περάσει έντεκα ημέρες, στην μονάδα εντατικής θεραπείας.
O Σίλβιο Μπερλουσκόνι έφυγε από το νοσοκομείο με ΙΧ αυτοκίνητο, φορούσε μπλε κουστούμι και άσπρο πουκάμισο με γραβάτα, και από το πίσω κάθισμα χαιρέτισε υποστηρικτές και δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το νοσοκομειακό συγκρότημα.
Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Ιταλός πολιτικός και επιχειρηματίας μετέβη στη βίλα του στο 'Αρκορε, λίγο έξω από το Μιλάνο, όπου πρόκειται να περάσει μια περίοδο ανάρρωσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκτός εντατικής ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι - Ανταποκρίνεται στη θεραπεία
«Λαϊκό… προσκύνημα» στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Μπερλουσκόνι
Τεθωρακισμένα στην Ουκρανία στέλνει η Λετονία: «Θα σας στηρίζουμε όσο χρειαστεί»
20:20
«Έχουμε λύσει μεγάλο μέρος του μεταναστευτικού», λέει ο Γερμανός καγκελάριος Μερτς
20:12
Μητσοτάκης από Ναύπλιο: Πήραμε 36 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης επ ωφελεία των Ελλήνων πολιτών
20:04
Στο Υπουργικό η παραίτηση του Δημοσίου από ένδικα μέσα για τις αποζημιώσεις για τα Τέμπη
19:59