Ουκρανία: Τρεις νεκροί σε ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό - 13 τραυματίες
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 13 τραυματίστηκαν σε επίθεση με πυραύλους που εξαπολύθηκε από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην Οδησσό, ουκρανικό λιμάνι στρατηγικής σημασίας στο νότιο τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε σήμερα αξιωματικός του στρατού.
Οι τρεις νεκροί ήταν υπάλληλοι εμπορικής αποθήκης που χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο κρουζ τύπου Καλίμπρ, ανέφερε μέσω της πλατφόρμας Telegram ο Σερχίι Μπρατσούκ, εκπρόσωπος της στρατιωτικής διοίκησης Οδησσού.
Κατά τον ίδιο, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε χώρο όπου βρίσκεται εμπορικό κέντρο, σε αποθήκη αλυσίδας καταστημάτων λιανικής.
Η στρατιωτική διοίκηση Οδησσού ανέφερε πως δυο πύραυλοι καταρρίφθηκαν στον εναέριο χώρο της πόλης. Δεν διευκρίνισε πόσοι εκτοξεύθηκαν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πούτιν: «Θα κάνουμε χρήση απεμπλουτισμένου ουρανίου αν το κρίνουμε απαραίτητο»
ΚΟΣΜΟΣ
Στους 17 οι νεκροί από τις πλημμύρες από το Φράγμα Καχόβκα - 42 ακόμη αγνοούνται
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Πριγκόζιν «δεν είναι βέβαιος» ότι οι δυνάμεις της Wagner θα παραμείνουν στην Ουκρανία
ΚΟΣΜΟΣ
Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο βομβάρδισε χωριά στη ρωσική περιφέρεια Κουρσκ
ΕΛΛΑΔΑ
Νίκος Χαρδαλιάς: Εγκαινιάστηκε βρεφονηπιακός σταθμός στο Καματερό
13:14
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ - Έρχεται ταινία με τον σκηνοθέτη του «Wonka»
13:05
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Η ληστεία των Χριστουγέννων: Πώς τέσσερις φοιτητές «έκλεψαν» την ψυχή της Σκωτίας
12:56
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσιάρας σε αγρότες: Ο διάλογος πράξη ευθύνης και όχι υποχώρηση - Μπλόκα και πείσματα δεν ωφελούν (vid)
12:47
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ