Επίθεση στο Τελ Αβίβ: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς - Τουλάχιστον 10 τραυματίες
Επίθεση με αυτοκίνητο σημειώθηκε στο Τελ Αβίβ.
Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 10 άτομα τραυματίστηκαν όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε Παλαιστίνιος έπεσε πάνω στον κόσμο.
Ακολούθησε επίθεση του δράστη με μαχαίρι πριν ακινητοποιηθεί και να εξουδετερωθεί από παριστάμενους.
Από τους τραυματίες μία 46χρονη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η κατάσταση άλλων δύο είναι σταθερή και ένα άτομο έχει τραυματιστεί ελαφρά.
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης ήταν μόνος του και ζούσε στη Δυτική Όχθη.
Ο εκπρόσωπος της Χαμάς Χαζέμ Κασέμ σύμφωνα με τη Jerusalem Post χαιρέτησε την επίθεση λέγοντας ότι η «ηρωική επίθεση στο Τελ Αβίβ είναι η πρώτη απάντηση στα εγκλήματα εναντίον των ανθρώπων μας στην Τζενίν. Η κατοχή θα πληρώσει το τίμημα για τα εγκλήματα στη Τζενίν. Δοξάζουμε τους ήρωες μας και τους μαχητές μας στη Τζενίν».
Η επίθεση έγινε ενώ οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις πραγματοποιούν την μεγαλύτερη επιχείρησή τους στη Τζενίν στη Δυτική Όχθη εδώ και 20 χρόνια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επί ποδός ο ισραηλινός στρατός και η αστυνομία μετά τις επιθέσεις σε Τελ Αβίβ και Δυτική Όχθη
Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση στο Τελ Αβίβ
Αιματηρή συμπλοκή ανδρών με μαχαίρι στο λόφο του Φιλοπάππου - Δύο τραυματίες
12:28
Η νέα Porsche Cayenne Electric Coupe είναι κομψή και μπορεί να είναι και πανίσχυρη
12:09
«Νόμιζα ότι είχε πέσει δίσκος στο πάτωμα»; Η πρώτη αντίδραση Τραμπ στο άκουσμα των πυροβολισμών
12:06
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι αύριο, λέει η διοικήτρια ΔΥΠΑ - Όλα τα ΑΦΜ σήμερα
11:57