Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ανοίχτηκε η διαθήκη του Καβαλιέρε - Τι περιλαμβάνει η κληρονομιά
Ανανεώθηκε:
Ανοίχτηκε σήμερα στο Μιλάνο, η διαθήκη του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που έφυγε από τη ζωή στις 12 Ιουνίου, και το περιεχόμενό της αναγνώσθηκε ενώπιον δύο δικηγόρων.
Όπως γράφει ο ιταλικός Τύπος, τα πέντε παιδιά του γνωρίζουν όλα όσα αναφέρονται στην διαθήκη.
Τα όσα όρισε ο Ιταλός μεγιστάνας, όμως, σχετικά με την κινητή και ακίνητη αυτή περιουσία, που περιλαμβάνει τρία τηλεοπτικά κανάλια, έναν εκδοτικό οίκο, μια εταιρία ασφαλειών και μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν από τα μέσα ενημέρωσης.
Το κύριο ερώτημα είναι αν η συνολική περιουσία, η αξία της οποίας εκτιμάται γύρω στα 4 δισεκατομμύρια ευρώ, θα μοιραστεί σε ίσα ποσοστά ανάμεσα στα πέντε παιδιά του Μπερλουσκόνι (απέκτησε δύο από τον πρώτο γάμο του και τα τρία μικρότερα από τον δεύτερο, με τη Βερόνικα Λάριο) και αν η οικονομική αυτοκρατορία του «μίστερ τιβί» θα παραμείνει ενωμένη ή αν ορισμένες εταιρίες πρόκειται να πουληθούν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Το άνοιγμα της διαθήκης και οι κληρονόμοι
Η Ιταλία αποχαιρέτησε τον Καβαλιέρε - «Σίλβιο - Σίλβιο» φώναζε το πλήθος
Πέντε συλλήψεις για τις πυρκαγιές σε Φθιώτιδα, Σέρρες, Ανατολική Αττική και Ρόδο
21:03
Βενεζουέλα: Ανέβηκαν στους 1.430 οι νεκροί - Σκάβουν ακόμη και με τα χέρια για επιζώντες
20:52
Συνεχίζεται η επίγεια μάχη με τις φλόγες στη δασική πυρκαγιά στα Κρυονέρια Αιτωλοακαρνανίας
20:41
Καλλιθέα: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 15χρονου - Όσα κατέθεσε ο 17χρονος καθ' ομολογία δράστης
20:33