Απίστευτα πλάνα από την Αλάσκα: Σπίτι κατέρρευσε σαν «χάρτινος πύργος» μέσα σε ποταμό
Εικόνες που δεν χωρούν σε ανθρώπινο νου κατέγραψε drone, την ώρα που σπίτι κατέρρευσε σε ποταμό της Αλάσκας, εξαιτίας των παγετωδών πλημμυρών, που πλήττουν τη χώρα.
Συγκεκριμένα, οι πλημμύρες δημιουργήθηκαν έπειτα από την έκρηξη παγετώδους φράγματος στην πρωτεύουσα της πολιτείας, προκαλώντας την καταστροφή τουλάχιστον ενός κτίσματος.
Λόγω της κατάστασης, οι αξιωματούχοι αναγκάστηκαν να εκδώσουν εντολή εκκένωσης για τους κατοίκους ενός δρόμου.
Οι συγκεκριμένες πλημμύρες συμβαίνουν όταν παγιδευμένο νερό διαφεύγει από ρωγμές στα αραιωμένα φράγματα πάγου, ένα φαινόμενο που έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής.
Η στάθμη των υδάτων της λίμνης έφτασε σχεδόν τα 4,6 μέτρα νωρίς το πρωί της Κυριακής, μια άνοδος κατά 91 εκατοστά σε σχέση με το προηγούμενο ρεκόρ που είχε σημειωθεί το 2016 και κατά 1,5 μέτρο πάνω από τα «μέτρια» επίπεδα πλημμύρας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS).
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σπουδαία ανακάλυψη: Ανθρακωρυχείο στη Σερβία έκρυβε ρωμαϊκό πλοίο
Απίστευτο περιστατικό στην Ιταλία: Χρεώθηκαν δύο ευρώ επιπλέον για ένα τοστ κομμένο στη μέση
Τα «Τέμπη» της Σερβίας βαρόμετρο για τις εκλογές- Το κίνημα που έγινε κόμμα και απειλεί τον Βούτσιτς
23:46
Κύμα διαδηλώσεων στην Ευρώπη: Τραυματίες σε Αλβανία και Ιταλία, «πνίγηκε» στα χημικά η Γαλλία
23:34
Χειροπέδες σε δύο άνδρες και μια γυναίκα για διακίνηση ναρκωτικών μέσω ταχυδρομείου
23:23
Εξώδικο Καρυστιανού για τη Μονή Σινά: «Να προστατευτούν τα συμφέροντα και η περιουσία της»
23:12