Βοσνία-Ερζεγοβίνη: Εκτέλεσε σε ζωντανή μετάδοση στο Instagram την πρώην σύζυγο του
Ένας 35χρονος Βόσνιος πυροβόλησε και σκότωσε τρεις ανθρώπους, εκ των οποίων την πρώην σύζυγό του, και τραυμάτισε άλλους τρεις σήμερα στο Γκράντασατς, μια μικρή πόλη στη βορειοανατολική Βοσνία, πριν αυτοκτονήσει.
«Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν. Εντοπίστηκε από την αστυνομία, ο φυγάς αυτοκτόνησε πριν συλληφθεί», υπογραμμίζει λακωνική ανακοίνωση της καντονιακής αστυνομίας της Τούζλα, που εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο δράστης αυτής της δολοφονίας είναι ένας 35χρονος, ο οποίος ήταν και ο ίδιος από την πόλη Γκράντασατς, ανέφερε η εισαγγελία σε ανακοίνωσή της.
«Με ένα πιστόλι σκότωσε την πρώην σύζυγό του και δύο άνδρες, πατέρα και γιο. Τραυμάτισε επίσης έναν αστυνομικό, έναν άλλο άνδρα και μια γυναίκα σε διαφορετικά σημεία» αυτής της μικρής πόλης των περίπου 40.000 κατοίκων, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Ο δράστης, επαγγελματίας μποντιμπίλντερ και γυμναστής, μετέδωσε ζωντανά την πρώτη δολοφονία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη συνέχεια ανήρτησε και πολλά άλλα βιντεομηνύματα για να αιτιολογήσει την εγκληματική πράξη του και να παρουσιάσει τον απολογισμό της, όπως μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βρετανία: Απομάκρυνση μεταναστών από φορτηγίδα μετά τον εντοπισμό του βακτηρίου Legionella
Φιλιππίνες: Βίντεο εμφανίζει απαγωγέα να μεταφέρει 8χρονη μαθήτρια μέσα σε βαλίτσα
SPONSORED
Ανακάλυψη στη Σκωτία: Τεχνητό νησί αρχαιότερο από το Stonehenge κρύβει μυστικά 5.000 ετών
10:17
Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο για την αναμόρφωση του κληρονομικού δικαίου – Τι προβλέπει
10:04
Ευλογιά αιγοπροβάτων: Πάνω από 60.000 αστυνομικοί έλεγχοι και 109 συλλήψεις από τον Οκτώβριο
09:55
Μίνι καλοκαίρι στην Αθήνα: Στους 30 βαθμούς ο υδράργυρος την Τρίτη - Η πρόγνωση Κολυδά και οι θερμοκρασίες μέχρι τις 21 Μαϊου
09:45