ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στη Ρώμη με θάνατο 8χρονου - Τον ρούφηξε αντλία πισίνας

Τραγωδία στη Ρώμη με θάνατο 8χρονου - Τον ρούφηξε αντλία πισίνας
Unsplash

Σοκαρισμένη η Ρώμη από τη χθεσινή τραγωδία σε λουτρά, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη πόλη. Ένα 8χρονο παιδί σκοτώθηκε σε πισίνα, η οποία άδειαζε, και απορροφήθηκε από αντλία, βρίσκοντας φρικτό θάνατο.

Τα λουτρά Sabine του Cretone είναι ένα γνωστό και πολυσύχναστο μέρος σε κοντινή απόσταση από την Αιώνια Πόλη. Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, το 8χρονο αγόρι φαίνεται να βρέθηκε στην πισίνα την ώρα που άδειαζε για καθαρισμό, όπως συνηθίζεται κατά τη διάρκεια του κλεισίματος των εγκαταστάσεων.

Το σώμα του άτυχου παιδιού ανασύρθηκε περίπου δύο ώρες μετά τη διαπίστωση πως είχε παρασυρθεί από τη ροή του νερού και είχε καταλήξει εγκλωβισμένο στο σωλήνα απορρόφησης.

Πολλά είναι όμως μέχρι στιγμής τα ασαφή στοιχεία. Η Corriere della Sera τονίζει πως εκείνη τη στιγμή είχε ζητηθεί από τους θαμώνες να προσέλθουν στην έξοδο για το βραδινό κλείσιμο της δομής, ενώ σύμφωνα με μαρτυρία, φαίνεται το άδειασμα να είχε ξεκινήσει όταν ο κόσμος βρισκόταν ακόμη στην πισίνα.

Παράλληλα παραμένει το ερώτημα για το εάν ο άτυχος 8χρονος βούτηξε ή έπεσε στο νερό. Η εισαγγελία του Tivoli διεξάγει έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ