Στην Κύπρο ο αμερικανός Γερουσιαστής Μενέντεζ: Συνάντηση με Χριστοδουλίδη
Ανανεώθηκε:
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ, Γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ θα έχει σήμερα Πέμπτη (24/8) ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.
Η συνάντηση των δύο ανδρών έχει οριστεί για τις 16:30 στο Προεδρικό Μέγαρο.
Στις 17.15, ο Γερουσιαστής Μενέντεζ θα προσφωνήσει στο Παγκόσμιο Συνέδριο των Κυπρίων της Διασποράς, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Στις 19:00 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αρχιεπισκοπή Κύπρου τελετή απονομής του Χρυσού Παράσημου του Αποστόλου Βαρνάβα στον Γερουσιαστή Μενέντεζ από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο.
Αύριο, σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου, θα απονεμηθεί στον κ. Μενέντεζ ο τίτλος του επίτιμου Δημότη της Πόλης της Πάφου. Της επίσημης τελετής θα προηγηθεί επίσκεψη του Αμερικανού Γερουσιαστή, στις υπό ανέγερση εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Πανεπιστημίου στην πόλη της Πάφου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χριστοδουλίδης για επίθεση στην Πύλα: «Ξεκάθαρη η απάντηση της διεθνούς κοινότητας στην Τουρκία»
Προκλητικός ο Ερντογάν: Φταίνε οι Κυανόκρανοι για το επεισόδιο με τους Τουρκοκύπριους στην Πύλα
Κυκλάδες και Αργοσαρωνικό «ψηφίζουν» οι τελευταίοι αδειούχοι: Κίνηση στα λιμάνια, μαζική επιστροφή
09:00
Γιατί οι λεκάνες των γυναικών μοιάζουν με των Νεάντερταλ ενώ των ανδρών εξελίχθηκαν
08:51
9 ταινίες που αξίζει να δείτε τον Σεπτέμβριο: Από τον Μπραντ Πιτ μέχρι το «Hope»
08:41
Η νέα ζωή Χάρι και Μέγκαν στη Βρετανία: Η υποκριτική, οι φιλανθρωπίες και η βασιλική οικογένεια
08:38