ΗΠΑ: Αιματηρό επεισόδιο με δύο νεκρές σε νυχτερινό κέντρο στην Αλαμπάμα
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας (τοπική ώρα) στο Μπέρμιγχαμ της Αλαμπάμα στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι τρεις να τραυματιστούν σοβαρά.
Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι δέχτηκα πυρά κατά τον πυροβολισμό, ο οποίος αναφέρθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, και δύο γυναίκες πέθαναν αργότερα στο Νοσοκομείο του Πανεπιστημίου της Αλαμπάμα του Μπέρμιγχαμ, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Μπέρμιγχαμ. Οι αρχές δεν έδωσαν τις συνθήκες των τριών ατόμων που τραυματίστηκαν.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί κοντά στο νοσοκομείο UAB, αλλά κανείς δεν τραυματίστηκε. Το αστυνομικό τμήμα της UAB διερευνά το περιστατικό.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ένα SUV σταμάτησε έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Αλαμπάμα και όσοι βρίσκονταν μέσα ζητούσαν περίθαλψη από τους πυροβολισμούς στο νυχτερινό κέντρο.
Εκείνη τη στιγμή, ένα άλλο αυτοκίνητο σταμάτησε πίσω από το SUV και οι άγνωστοι που βρίσκονταν μέσα σε αυτό, ξεκίνησαν να πυροβολούν. Από τα πυρά, έσπασε το παράθυρο ενός δωματίου του νοσοκομείου και προκλήθηκαν ζημιές σε ένα αυτοκίνητο της αστυνομίας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι οι πυροβολισμοί ερευνώνται ως «διπλή ανθρωποκτονία». Δεν έχουν γίνει συλλήψεις, με τους δράστες να αναζητώνται.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΗΠΑ: 12χρονος πέθανε στο σχολείο του - Τον ανάγκασαν να τρέχει με αφόρητη ζέστη
Ανελέητο σφυροκόπημα στο Λίβανο: 12 νεκροί από τα σφοδρά χτυπήματα του IDF - «Χτυπήσαμε τον υπουργό Πληροφοριών του Ιράν» λέει το Ισραήλ
11:34
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι οκτώ κατηγορούμενοι για την επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
11:29
Η Τουρκία ανακοίνωσε την ανάπτυξη από το ΝΑΤΟ νέου συστήματος Patriot στο Ιντσιρλίκ
11:19
Οι 14 παρεμβάσεις για την πάταξη της γραφειοκρατίας - Στη Βουλή το νομοσχέδιο
11:16