Qatar Gate: Ελεύθερος ο Παντσέρι, ο οποίος ήταν σε κατ' οίκον περιορισμό
Ελεύθερος αφέθηκε από τη βελγική δικαιοσύνη o πρωταγωνιστής του σκανδάλου Qatargate, Αντόνιο Παντσέρι σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.
Ο Παντσέρι είχε οδηγηθεί στη φυλακή στις 9 Δεκεμβρίου του 2022 και στις 6 Απριλίου, φέτος, τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό.
Αναμενόταν να αφεθεί ελεύθερος τον ερχόμενο Δεκέμβριο αλλά η βελγική δικαιοσύνη έκανε δεκτό αίτημα των συνηγόρων υπεράσπισής του.
Σύμφωνα με την Corriere, μόνος όρος που ετέθη στον πρώην ευρωβουλευτή είναι να μην φύγει από το Βέλγιο και να μην έλθει σε επαφή με άλλα πρόσωπα που εμπλέκονται στην όλη υπόθεση.
Λόγω της συνεργασίας του με τις βελγικές δικαστικές αρχές, ο Παντσέρι τον περασμένο Ιανουάριο καταδικάσθηκε σε μόλις έναν χρόνο φυλάκισης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Qatar Gate: Στην αντεπίθεση η Καϊλή – Προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για αμφισβήτηση της διαδικασίας
Qatargate: Εντοπίστηκαν 280.000 ευρώ στο σπίτι του γιου της Μαρί Αρένα - Αποκάλυψη της «Le Soir»
SPONSORED
Ρεκόρ ζέστης τον Μάιο στη Βρετανία - Στους 33,5 βαθμούς το θερμόμετρο στο Λονδίνο
16:42
Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο Τουρισμού: Οι θέσεις του Ξενοδοχειακού Επιμελητήριου Ελλάδος
16:38
Τροχαίο ατύχημα με ανατροπή οχήματος στον Πειραιά - Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός
16:35
Συμφωνία Ουάσιγκτον - Τεχεράνης: Ένα «θρίλερ» για γερά νεύρα με εντελώς απρόβλεπτο φινάλε
16:27