Γερμανίδα ΥΠΕΞ για το φετινό Νόμπελ Ειρήνης: «Το μέλλον του Ιράν είναι οι γυναίκες»
Ανανεώθηκε:
Η βράβευση της Ιρανής ακτιβίστριας για τα ανθρώπινα δικαιώματα, Narges Mohammadi, με το Νόμπελ Ειρήνης δείχνει «τη δύναμη των γυναικών για την ελευθερία», δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Αναλένα Μπέρμποκ, στην πλατφόρμα X (πρώην Twitter).
«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να σιωπήσει η χωρίς φόβο φωνή της Mohammadi, το μέλλον του Ιράν είναι οι γυναίκες», δήλωσε η επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας για τη φυλακισμένη ακτιβίστρια.
Από την πλευρά του το Κρεμλίνο δήλωσε πως η Ρωσία, σύμμαχος του Ιράν, «δεν έχει κάποια αντίδραση» για τη βράβευση της Mohammadi.
«Δεν έχουμε κάποια αντίδραση», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας, Ντμίτρι Πεσκόφ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Στην Ιρανή ακτιβίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί το φετινό Νόμπελ Ειρήνης
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Η στιγμή που ο Νετανιάχου δίνει εντολή για την εξουδετέρωση του Λαριτζανί - «Δέχτηκε επίθεση σε κρησφύγετο» - Γραπτό μήνυμά του δημοσίευσε η Τεχεράνη
12:29
CULTURE
Η τρυφερή εμφάνιση του Στίβεν Σπίλμπεργκ με την εγγονή του στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ (pics)
12:24
ΕΛΛΑΔΑ
Μυτιλήνη: Λαμβάνονται μέτρα μετά την επιβεβαίωση κρούσματος αφθώδους πυρετού σε βοοειδή
12:24
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
«Το πρώτο βήμα έγινε»: Εξοπλισμός σε 500 εθελοντές Πολιτικής Προστασίας για πρώτη φορά από το κράτος
12:13
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ