Οι ΗΠΑ θα απομακρύνουν τους Αμερικανούς από το Ισραήλ στην Κύπρο δια θαλάσσης
Ανανεώθηκε:
Οι Ηνωμένες Πολιτείες προσφέρουν στους Αμερικανούς, που βρίσκονται στο Ισραήλ, και στους άμεσους συγγενείς τους τη δυνατότητα να αναχωρήσουν αύριο, Δευτέρα, δια θαλάσσης από τη Χάιφα για την Κύπρο, δήλωσε εκπρόσωπος της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ.
Ο εκπρόσωπος επιβεβαίωσε με τη δήλωσή του σχετική οδηγία που κυκλοφόρησε σήμερα στο Ίντερνετ, η οποία αναφέρει τα εξής:
«Η κυβέρνηση των ΗΠΑ βοηθά τους Αμερικανούς υπηκόους και τα μέλη των οικογενειών τους με έγκυρο ταξιδιωτικό έγγραφο να αναχωρήσουν από τη Χάιφα μέσω θαλάσσης για την Κύπρο στις 16 Οκτωβρίου 2023. Η επιβίβαση ξεκινά στις 8 π.μ. τοπική ώρα. Οι Αμερικανοί πολίτες πρέπει να φτάσουν στον επιβατικό τερματικό σταθμό του λιμανιού της Χάιφα το αργότερο ως τις 9 το πρωί τοπική ώρα. Η επιβίβαση θα προχωρήσει με τη σειρά άφιξης και είναι σε περιορισμένη βάση.
Η μετάβαση στο λιμάνι Λεμεσού αναμένεται να διαρκέσει περίπου 10-12 ώρες. Το προξενικό προσωπικό των ΗΠΑ θα είναι διαθέσιμο τόσο στο πλοίο όσο και στο λιμάνι της Λεμεσού στην Κύπρο για να βοηθήσει και να παράσχει πληροφορίες σχετικά με το επόμενο ταξίδι στις ΗΠΑ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πόλεμος στο Ισραήλ: Νέα διορία από το Ισραήλ στους άμαχους της Γάζας έως τη μία το μεσημέρι
Μέση Ανατολή: Ρουκέτα εκτοξεύτηκε από τον Λίβανο στο Ισραήλ - Ένας νεκρός
Γάζα: 2.329 οι νεκροί παλαιστίνιοι, 9.714 οι τραυματίες- Τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία
Ξεκίνησε ο «πόλεμος» για την φοιτητική στέγη - Όλα όσα πρέπει να ξέρουν γονείς και φοιτητές
11:10
Ella Resorts: Michelin-starred chefs και signature εμπειρίες μάς ταξιδεύουν από Ρόδο έως Κέρκυρα
11:00
Σύρος: Έγινε η αναπαράσταση στον τόπο της δολοφονίας της 41χρονης - Ψάχνουν το κίνητρο, τα σενάρια
10:59
Τραυματισμός 23χρονης Καναδής σε σκάφος ανοιχτά της Μήλου - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
10:51