Στο Κάϊρο ο Άντονι Μπλίνκεν - Αύριο επιστρέφει στο Ισραήλ για συνομιλίες με την κυβέρνηση
Ανανεώθηκε:
Στο Κάϊρο έφτασε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, προκειμένου να έχει συνομιλίες με την αιγυπτιακή ηγεσία.
Η Αίγυπτος είναι ο έβδομος σταθμός του αφότου ξεκίνησε αυτήν την περιοδεία, την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η διάχυση της σύγκρουσης, ενώ το Ισραήλ ετοιμάζει μια χερσαία επιχείρηση στη Λωρίδα της Γάζας.
Ο ίδιος έκανε περιοδεία σε έξι αραβικές χώρες, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μάθιου Μίλερ.
Ο Μίλερ είπε ότι ο Άντονι Μπλίνκεν θα επιστρέψει στο Ισραήλ αύριο για περαιτέρω διαβουλεύσεις με την ισραηλινή ηγεσία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Στο Ριάντ ο Μπλίνκεν: «Πολύ παραγωγική» η συνάντηση με τον Σαουδάραβα διάδοχο
ΚΟΣΜΟΣ
Γάζα: Προ των πυλών η χερσαία επιχείρηση - Δύο ανθρωπιστικοί διάδρομοι για την «έξοδο» των αμάχων
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονικη: Αγρότες επιχειρούν να στήσουν μπλόκο στο δρόμο προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
12:02
ΚΟΣΜΟΣ
Βραζιλία: Βίντεο καταγράφει αεροπλάνο με 180 επιβάτες που τυλίχθηκε στις φλόγες πριν απογειωθεί (vid)
11:59
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Το Netflix σε «αποκλειστικές διαπραγματεύσεις» για την εξαγορά της Warner Bros Discovery
11:59
ΚΟΣΜΟΣ
Γαλλία: Σήμερα αποφασίζει η δικαιοσύνη για αναστολή της Shein μετά από αίτημα της κυβέρνησης
11:57
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ