ΚΟΣΜΟΣ

Ουαλία: Νεκροί βρέθηκαν οι τέσσερις έφηβοι που είχαν πάει για κάμπινγκ

Ουαλία: Νεκροί βρέθηκαν οι τέσσερις έφηβοι που είχαν πάει για κάμπινγκ
Unsplash

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση της περιπέτειας για τέσσερις νεαρούς Βρετανούς, οι οποίοι είχαν πάει για κάμπινγκ στη βόρεια Ουαλία.

Οι μαθητές Λυκείου Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson και Hugo Morris, ηλικίας 16 έως 18 ετών, είχαν ταξιδέψει στη Snowdonia (Eryri) το Σαββατοκύριακο, όπου είχαν προγραμματίσει να διανυκτερεύσουν και δηλώθηκαν αγνοούμενοι το πρωί της Κυριακής. Τελευταία φορά εθεάθησαν το πρωί της Κυριακής σε ένα ασημί Fiesta. Οι έφηβοι, από το Shrewsbury, επρόκειτο να επιστρέψουν στο σπίτι τους τη Δευτέρα.

Μετά από πληροφορία, η αστυνομία βρήκε ένα αυτοκίνητο αναποδογυρισμένο και μερικώς βυθισμένο στο νερό το πρωί της Τρίτης (21/11), περίπου 5 μίλια από το σημείο όπου τους είδαν για τελευταία φορά στο Porthmadog δύο ημέρες νωρίτερα.

Ο επιθεωρητής Owain Llewellyn, της αστυνομίας της Βόρειας Ουαλίας, δήλωσε: «Προς το παρόν, φαίνεται ότι πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους των τεσσάρων νέων ανδρών σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή».

«Πρόκειται για μια εκτεταμένη έρευνα στην οποία συμμετείχαν πολλές διαφορετικές υπηρεσίες και εθελοντές, και δυστυχώς αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε κανείς μας».

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι τέσσερις έφηβοι, ένας 16χρονος, δύο αγόρια ηλικίας 17 ετών και ένας 18χρονος, είχαν ταξιδέψει στο Harlech, Gwynedd, το βράδυ του Σαββάτου και είχαν προγραμματίσει να κατασκηνώσουν στη Snowdonia την Κυριακή.

Η κοπέλα ενός έγραψε στα social media: «Ο Wilf είναι νεκρός. Θα μου λείψεις για πάντα. Το πιο γλυκό και αξιαγάπητο αγόρι που γνώρισα ποτέ. Σε ευχαριστώ που με αγαπούσες ατελείωτα, υπόσχομαι ότι θα κάνω το ίδιο για σένα. Δεν μπορώ να φανταστώ τον κόσμο μου χωρίς εσένα».

Το αυτοκίνητο φαίνεται να συγκρούστηκε στον A4085 στο Garreg, κοντά στο Tremadog, και η αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας δήλωσε ότι οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν οι συνθήκες που οδήγησαν το αυτοκίνητο να βγει από το δρόμο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ