Ελβετία: Δύο νεκροί μετά από επίθεση ενόπλου - Ανθρωποκηνυγητό για τη σύλληψη του
Ένοπλος άνοιξε πυρ σε δύο τοποθεσίες σε πόλη της νότιας Ελβετίας τη Δευτέρα (11/12) με αποτέλεσμα δύο άτομα να χάσουν τη ζωή τους και ένα να τραυματιστεί.
Ο άνδρας, ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, άνοιξε πυρ εναντίον αρκετών ανθρώπων στη Σιόν λίγο πριν από τις οκτώ το πρωί για λόγους που δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία του καντονιού Βαλέ.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει αναπτύξει αστυνομικούς για να συλλάβει τον δράστη. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες φαίνεται να γνώριζε τα θύματά του, αλλά οι αστυνομικές Αρχές δεν έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες ούτε διευκρίνισαν πού άνοιξε πυρ.
Οι τοπικοί εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα για φόνο.
Παρά το γεγονός ότι η Ελβετία έχει πολύ υψηλή οπλοκατοχή, η τελευταία μαζική δολοφονία χρονολογείται από το 2001, όταν ένας άνδρας εισέβαλε στο τοπικό κοινοβούλιο στο Τζουγκ, σκοτώνοντας 14 άτομα και στη συνέχεια τον εαυτό του. Η χώρα έχει περίπου δύο εκατομμύρια ιδιωτικά όπλα σε ένα έθνος 8,3 εκατομμυρίων ανθρώπων, αλλά η Εθνική Ένωση Όπλων λέει ότι έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά δολοφονιών στον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συναγερμός στο Καπιτώλιο: Ενοπλος συνελήφθη με αυτόματο όπλο
Αμβούργο: Συνεχίζεται το θρίλερ στο αεροδρόμιο - Πατέρας κρατά όμηρο την 4χρονη κόρη του
Ιράν: Βυθίστηκε πλοίο με πάνω από 2.500 κοντέινερ - Έπεσε πάνω σε νάρκη
12:54
Βρετανία: Έκκληση οικογένειας άνδρα που σκοτώθηκε από τίγρη - Σταματήστε την αναπαραγωγή του βίντεο
12:47
Τραγωδία στον Βόλο: 67χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του
12:40
Σινεμά στη Στέγη: Τριήμερο πρόγραμμα προβολών και δράσεων από το Athens Palestine Film Festival
12:30