Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν - Ερντογάν
Την πρώτη τους τηλεφωνική επικοινωνία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος είχαν οι ηγέτες της Ρωσίας και της Τουρκίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Ria Novosti.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος Πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήριατου στον Τούρκο ομόλογο του για τα θύματα της απόπειρας πραξικοπήματος.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα προς τον Ταγίπ Ερντογάν η ασφάλεια και η ηρεμία στη χώρα να αποκατασταθούν σύντομα, ενώ υπογράμμισε ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια των Ρώσων τουριστών που βρίσκονται στην Τουρκία.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, που δεν διευκρινίζει πότε έγινε η συνομιλία των δύο πολιτικών, Πούτιν και Ερντογάν, συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2nd Annual Workforce Mobility Summit: The Metaklisis Model
11:06
ΔΙΕΘΝΗ
Πετρέλαιο: Συμφώνησε ο OPEC+ για αύξηση παραγωγής όταν ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ
11:06
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
«Παγκόσμια Ημέρα Υγείας: Η δύναμη των ανθρώπων πίσω από την καινοτομία της Siemens Healthineers»
11:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη: «Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία να αποφανθεί ταχύτατα αν και σε ποιους θα ασκήσει διώξεις»
10:59
ΕΛΛΑΔΑ