Διάγγελμα Νετανιάχου: «Ο πόλεμος θα διαρκέσει ακόμη πολλούς μήνες»
Το Ισραήλ πολεμά «σε όλα τα μέτωπα» σε έναν πόλεμο που θα διαρκέσει πολλούς ακόμη μήνες μέχρι να επιτευχθεί η νίκη δήλωσε σε τηλεοπτικό διάγγελμα ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Το Ισραήλ ήδη εισέρχεται στην 13η εβδομάδα του πολέμου κατά της Χαμάς στην Γάζα, πολέμου που έχει πυροδοτήσει επιθέσεις και άλλων οργανώσεων, συμμαχικών του Ιράν, κατά του εβραϊκού κράτους στον Λίβανο, την Υεμένη, την Συρία και το Ιράκ.
Ο ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε ότι, αν η λιβανική σιιτική οργάνωση Χεζμπολάχ κλιμακώσει τις επιθέσεις, θα υποστεί πλήγματα που δεν έχει καν ονειρευτεί, όπως και το Ιράν.
Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι ο διάδρομος που είναι γνωστός ως Philadelphi Corridor στην συνοριακή ζώνη ανάμεσα στην Αίγυπτο και την Λωρίδα της Γάζας πρέπει να τελεί υπό τον έλεγχο του Ισραήλ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα «πυρά» Ερντογάν: «O Νετανιάχου δεν διαφέρει από τον Χίτλερ»
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι ο τελευταίος που μπορεί να μας κάνει ηθικό κήρυγμα
Ο Μακρόν ζήτησε «διαρκή κατάπαυση του πυρός» από τον Νετανιάχου
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57