Νέα Υόρκη: 24 τραυματίες σε σύγκρουση συρμών του Mετρό
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά χθες Πέμπτη στη Νέα Υόρκη, όταν συγκρούστηκαν δύο συρμοί του Μετρό, ο ένας από τους οποίους εκτροχιάστηκε, ενημέρωσαν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων, που απέκλεισαν μια από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες του Μανχάταν.
Τρεις γραμμές του πολυδαίδαλου δικτύου, ενός από τα παλαιότερα Μετρό στον κόσμο, παρέλυσαν και το βορειοδυτικό τμήμα του κύριου νησιού της μητρόπολης, η συνοικία Άπερ Γουέστ Σάιντ του Μανχάταν, κατακλύστηκε και αποκλείστηκε από πυροσβέστες, αστυνομικούς και ασθενοφόρα.
Ουδείς υπέστη σοβαρό τραυματισμό στη σύγκρουση των δύο συρμών, ο ένας από τους οποίους μετέφερε επιβάτες και ο άλλος ήταν άδειος και σταματημένος στις σιδηροτροχιές, ανέφεραν στον Τύπο επιτόπου ο Ίαν Σουόρντς των υπηρεσιών των Πρώτων Βοηθειών και ο Μάικ Μάγερς της διεύθυνσης του Πυροσβεστικού Σώματος της Νέας Υόρκης.

NYC Emergency Management via AP
Το Μετρό της Νέας Υόρκης είναι παραμελημένο, σε άσχημη κατάσταση, μολαταύτα τα ατυχήματα και τα προβλήματα στο πελώριο δίκτυο είναι γενικά σπάνια και η χρήση του ξανάγινε μαζική μετά την εγκατάλειψή του εξαιτίας της πανδημίας και της αύξησης της εγκληματικότητας μεταξύ του 2020 και του 2022.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αϊόβα: 17χρονος άνοιξε πυρ στο σχολείο - Νεκρό ένα παιδί της 6ης δημοτικού, 5 τραυματίες
Έως τις 30 Ιουνίου η έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 150 ευρώ ανά παιδί
05:00
Σε εξέλιξη δύο νέα προγράμματα απασχόλησης της ΔΥΠΑ - Ποιους αφορά
04:00
Πλήρωμες e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο έως τις 26 Ιουνίου
03:00
Νέο κιτ πρώτων βοηθειών - Τι πρέπει να περιλαμβάνει το «φαρμακείο αυτοκινήτου»
02:00