Ιταλία: Μωρό τριών μηνών βρέθηκε θετικό στην κοκαΐνη
Μωρό τριών μόλις μηνών βρέθηκε θετικό στην κοκαΐνη, στο Σαλέρνο της Κάτω Ιταλίας. Οι γιατροί του παιδιατρικού νοσοκομείου της πόλης αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του μωρού στη Νάπολη, στο νοσοκομείο Σαντομπόνο.
Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή αλλά στάσιμη. Χθες το βρέφος διαγνώσθηκε και με σοβαρή μορφή βακτηριακής μηνιγγίτιδας. Η παρουσία κοκαΐνης στον οργανισμό του διαπιστώθηκε μετά από ανάλυση ούρων.
Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η μητέρα του μικρού είναι χρήστρια ναρκωτικών και είναι πιθανόν η συγκεκριμένη ουσία να «πέρασε» στο παιδί κατά τον θηλασμό.
Η ιταλική αστυνομία και η εισαγγελία του Σαλέρνο διεξάγουν έρευνα για την περαιτέρω διαλεύκανση της όλης υπόθεσης.
ΕΛΛΑΔΑ
Έκτακτο δελτίο από EΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες και άνεμοι 9 μποφόρ απόψε έως αύριο το βράδυ
12:20
ΧΡΗΜΑ
e-ΕΦΚΑ: Προσωρινά μη διαθέσιμες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του την Παρασκευή
12:17
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κικίλιας για ναυάγιο στη Χίο: «Ανείπωτη τραγωδία, εχθροί της χώρας οι σύγχρονοι λαθρέμποροι»
12:13
TECH
Live Μητσοτάκης για πρόγραμμα «The Greek AI Accelerator»: Συνειδητή επιλογή να στηρίξουμε την καινοτομία
12:10
ΕΛΛΑΔΑ