Ο Γιώργος Λάνθιμος πήγε με την Εμμα Στόουν σε αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς
Ανανεώθηκε:
Η αγάπη του Γιώργου Λάνθιμου για το μπάσκετ υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή που είχε αγωνιστεί στην ομάδα του Παγκρατίου.
Αυτή τη φορά ο διάσημος Έλληνας σκηνοθέτης βρέθηκε στο Λος Άντζελες μαζί με την Έμμα Στόουν για να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα Λος Άντζελες Λέικερς - Φοίνιξ.
Όπως ήταν λογικό όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω τους, μετά μάλιστα και την κατάκτηση για το Poor Things του βραβείου της Καλύτερης Ταινίας (Κωμωδίας ή Μιούζικαλ).
H δε Έμμα Στόουν νίκησε στο νήμα την Barbie Μάργκοτ Ρόμπι στη «μάχη» για το βραβείο του Α΄ Γυναικείου Ρόλου.

Μαζί τους ήταν και ο stand-up κωμικός Ραμί Γιουσέφ, ενώ στα courtside seats της Crypto Arena βρισκόταν και ο Γουίλ Φέρελ ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον Λάνθιμο και την Στόουν.

Η πρωταγωνίστρια των τελευταίων ταινιών του Έλληνα σκηνοθέτη, φορούσε μάλιστα καπέλο με το σήμερα των Φοίνιξ Σανς δείχνοντας την προτίμησή της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τα συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Λάνθιμο: Είμαστε όλοι υπερήφανοι
Μενδώνη για βράβευση Λάνθιμου: Ένας λαμπρός πρόλογος στα όσα επακολουθούν
Χρυσός, χαλκός και ασήμι σε νέα ρεκόρ - Τα μέταλλα που επιλέγουν οι επενδυτές
07:42
Οι εγγυήσεις ασφαλείας κυρίαρχο ζήτημα στη συνάντηση - Τραμπ Ζελένσκι και στο βάθος ο... Πούτιν
07:31
Οι Γερμανοί θέλουν μεταρρύθμιση στο συνταξιοδοτικό, αλλά δεν εμπιστεύονται τον Μερτς
07:20
Το 2025 μέσα από 25 φωτογραφίες: Η χρονιά όπως την κατέγραψε ο φακός
07:10