«Κλείδωσε» η συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν: Η Ουκρανία στην ατζέντα των συνομιλιών
Ανανεώθηκε:
Στην Τουρκία, πρόκειται να μεταβεί το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν προκειμένου να συζητήσει το θέμα της Ουκρανίας με τον τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν.
Την είδηση μετέδωσε το πρακτορείο RIA επικαλούμενο τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ ο οποίος απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για την επίσκεψη Πούτιν στην Τουρκία. Ωστόσο τούρκος αξιωματούχος δήλωσε στο Reuters ότι θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε επίσης, σύμφωνα με το RIA, ότι η Τουρκία δέχεται πρωτοφανή πίεση από τους «Αγγλοσάξονες» για τις σχέσεις της με την Ρωσία, αλλά η Αγκυρα «προστατεύει την ανεξαρτησία της».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το παρασκήνιο που «ξεκλείδωσε» τα F35 για την Ελλάδα: Οι εκβιασμοί και τα τελεσίγραφα στην Τουρκία
ΚΟΣΜΟΣ
Ερντογάν: «Παρακολουθούμε στενά το θέμα των F- 16, περιμένουμε τις ΗΠΑ»
ΚΟΣΜΟΣ
Πούτιν: Οι Ουκρανοί κατέρριψαν σκόπιμα ή από λάθος το ρωσικό αεροσκάφος
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στο Θέρμο: Νεκρός 58χρονος έξω από το σπίτι του - Αυτοκτονία «βλέπουν» οι αρχές
22:57
ΕΛΛΑΔΑ
Σχεδόν αγκαλιασμένοι βρέθηκαν οι τέσσερις νεκροί ορειβάτες που χτυπήθηκαν από χιονοστιβάδα στα Βαρδούσια - Πώς συνέβη η τραγωδία (vid)
22:53
ΚΟΣΜΟΣ
Ρωσία: Δώδεκα χρόνια κάθειρξη σε πρώην διπλωμάτη - Κατηγορήθηκε ότι πούλησε κρατικά μυστικά στις ΗΠΑ (vid)
22:50
ΚΟΣΜΟΣ
Ταξιδιωτική οδηγία της Γερμανίας για την Τουρκία: Κίνδυνος τρομοκρατικών επιθέσεων
22:40
ΚΟΣΜΟΣ