ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Λάνσαρε δική του σειρά αθλητικών παπουτσιών και εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες

Τραμπ: Λάνσαρε δική του σειρά αθλητικών παπουτσιών και εξαντλήθηκαν σε λίγες ώρες
O Ντόναλντ Τραμπ με τα αθλητικά που λάνσαρε (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) AP Photo/Manuel Balce Ceneta

Τη δική του σειρά αθλητικών παπουτσιών παρουσίασε ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ στον απόηχο της απόφασης που διατάζει τον ίδιο και τις εταιρείες του να πληρώσουν σχεδόν 355 εκατομμύρια δολάρια στη δίκη του για αστική απάτη στη Νέα Υόρκη.

Ο πρώην πρόεδρος, όπως αναφέρει το CNNi, παρουσίασε τα «Αθλητικά Τραμπ» στη Φιλαδέλφεια. Πρόκειται για ένα ζευγάρι χρυσά αθλητικά παπούτσια, τα οποία ένας νέος δικτυακός τόπος έχει καταχωρήσει στην τιμή των 399 δολαρίων (370 ευρώ) και τα ονόμασε «Ποτέ μην παραδίδεσαι, υψηλού επιπέδου παπούτσι», στο βήμα καθώς μιλούσε.

«Αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλάω εδώ και 12 χρόνια, 13 χρόνια, και νομίζω ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία», δήλωσε ο Τραμπ, ο οποίος βαδίζει όλο και πιο κοντά στο χρίσμα των Ρεπουμπλικανών το 2024 και σε μια πιθανή ρεβάνς με τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (17/2), τα αθλητικά παπούτσια είχαν καταχωρηθεί ως εξαντλημένα στην ιστοσελίδα. Είχαν διατεθεί προς αγορά 1.000 ζευγάρια των αθλητικών παπουτσιών, σύμφωνα με τον ιστότοπο.

Ο πρώην πρόεδρος πωλεί επίσης δύο εκδόσεις αθλητικών παπουτσιών που έχουν στα πλάγια το «T» και το «45» για 199 δολάρια (185 ευρώ), σύμφωνα με την ιστοσελίδα. Επίσης διαθέσιμα είναι κολόνια και άρωμα πωλούνται προς 99 δολάρια (92 ευρώ) το καθένα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, τα προϊόντα είναι «εμπορικά σήματα της CIC Ventures LLC». Υπογραμμίζεται ότι δεν σχεδιάζονται, κατασκευάζονται, διανέμονται ή πωλούνται από τον Τραμπ τον όμιλό του ή οποιαδήποτε από τις αντίστοιχες θυγατρικές ή εντολοδόχους τους. Η 45Footwear, LLC χρησιμοποιεί το όνομα, την εικόνα και το ομοίωμα του Τραμπ βάσει συμφωνίας άδειας χρήσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ