Γαλλία: Πυροβόλησε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε έξω από το δικαστήριο
Μία γυναίκα κι ένας άνδρας έπεσαν νεκροί από σφαίρες σήμερα Τρίτη (20/2) μπροστά από το δικαστικό μέγαρο του Μονπελιέ, στη νότια Γαλλία, όπως έγινε γνωστό από τη νομαρχία, που αποκλείει το σενάριο της τρομοκρατίας και προτάσσει εκείνο μιας δολοφονίας, την οποία ακολούθησε μια αυτοκτονία.
Οι δυνάμεις επιβολής του νόμου έσπευσαν στην περιοχή νωρίς το απόγευμα τοπική ώρα, «αφότου πυροβολισμοί σημειώθηκαν μπροστά από το δικαστικό μέγαρο του Μονπελιέ», ανάφερε στο Χ η νομαρχία.
«Ο τελικός απολογισμός κάνει λόγο για δύο νεκρούς. Το συμβάν έληξε» και η περιοχή «έχει αποκλειστεί», συμπλήρωσε η νομαρχία.
«Δεν βρισκόμαστε στο σενάριο της τρομοκρατίας»
«Δεν βρισκόμαστε στο σενάριο της τρομοκρατίας», αλλά σε μια υπόθεση που αφορά «έναν άνδρα και μία γυναίκα, οι οποίοι χώριζαν», διευκρίνισε στη συνέχεια στο Γαλλικό Πρακτορείο μία πηγή προσκείμενη στις αρχές.
Πρόκειται «καταρχάς για μία γυναίκα που την πυροβόλησε ο σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε», εξήγησε στο AFP ένας αξιωματικός της αστυνομίας του Μονπελιέ.
«Εκ των προτέρων, είχαν μια συνάντηση ή μια ακροαματική διαδικασία για το διαζύγιό τους. Ο καθένας ήταν ηλικίας περίπου 60 ετών», ανέφερε στο AFP μια άλλη αστυνομική πηγή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που τους απείλησε με μαχαίρι
Γαλλία: «Μία νεκρή από νυν ή πρώην σύντροφο ανά τρεις ημέρες» - Τι χρεώνουν στον Μακρόν
Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά το Πάσχα - Ποιες είναι οι επόμενες αργίες
01:00
Eορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Τι ισχύει για τη Δευτέρα του Πάσχα
00:30
Artemis II: Η επιστροφή στη Γη μπορεί να προκαλέσει «ηχητική έκρηξη» που θα τραντάξει τα παράθυρα
23:59
Στο χείλος της κατάρρευσης η εκεχειρία – Απειλές, όροι και αιματηρές εξελίξεις σκιάζουν τις συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν στο Ισλαμαμπάντ
23:49