Ελβετία: Αγνοούνται έξι σκιέρ - Δυσχεραίνει τις έρευνες η κακοκαιρία
Ανανεώθηκε:
Εντατικές έρευνες πραγματοποιεί η αστυνομία στο καντόνι Βαλέ της Ελβετίας, αναζητώντας έξι ανθρώπους, οι οποίοι αγνοούνται αφότου αναχώρησαν από την πόλη Τσερμάτ στις Άλπεις για να κάνουν ορειβατικό σκι.
Τα ίχνη των σκιέρ χάθηκαν κοντά στο όρος Τετ Μπλανς το Σάββατο 10/3, στο μονοπάτι Τσερμάτ- Αρόλα, κοντά στο όρος Μάτερχορν, που εκτείνεται μεταξύ των συνόρων Ελβετίας-Ιταλίας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.
«Οι καιρικές συνθήκες είναι αυτή τη στιγμή πολύ άσχημες, γεγονός που καθιστά τις επιχειρήσεις των ομάδων έκτακτης ανάγκης πολύ δύσκολες», επισήμανε η αστυνομία, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους έξι αγνοούμενους.
Η πόλη Τσερμάτ είναι ένα δημοφιλές χιονοδρομικό θέρετρο και προσελκύει τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιατί οι ορειβάτες στο Έβερεστ θα πρέπει να κουβαλούν τα περιττώματά τους
Επιχείρηση απεγκλωβισμού ορειβατών από την ΕΜΑΚ στο Βελβεντό Κοζάνης
Θιβέτ: Δυο νεκροί και δυο αγνοούμενοι ορειβάτες από πτώση χιονοστιβάδας
Ισραήλ: Πάνω από 12.000 βόμβες στο Ιράν - «Σε 18 ημέρες ρίξαμε όσες θα ρίχναμε σε ένα χρόνο»
18:58
Λευκορωσία: Το Μινσκ απελευθέρωσε 250 κρατούμενους - Οι ΗΠΑ συμφώνησαν σε άρση κυρώσεων
18:51
Μπλόγκερ σταμάτησε να υποστηρίζει τον Πούτιν και οδηγήθηκε σε ψυχιατρική κλινική
18:44
ΕΕ: Αμετακίνητοι Ορμπαν και Φίτσο στο βέτο τους για το δάνειο προς την Ουκρανία
18:39