Ελβετία: Αγνοούνται έξι σκιέρ - Δυσχεραίνει τις έρευνες η κακοκαιρία
Ανανεώθηκε:
Εντατικές έρευνες πραγματοποιεί η αστυνομία στο καντόνι Βαλέ της Ελβετίας, αναζητώντας έξι ανθρώπους, οι οποίοι αγνοούνται αφότου αναχώρησαν από την πόλη Τσερμάτ στις Άλπεις για να κάνουν ορειβατικό σκι.
Τα ίχνη των σκιέρ χάθηκαν κοντά στο όρος Τετ Μπλανς το Σάββατο 10/3, στο μονοπάτι Τσερμάτ- Αρόλα, κοντά στο όρος Μάτερχορν, που εκτείνεται μεταξύ των συνόρων Ελβετίας-Ιταλίας, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.
«Οι καιρικές συνθήκες είναι αυτή τη στιγμή πολύ άσχημες, γεγονός που καθιστά τις επιχειρήσεις των ομάδων έκτακτης ανάγκης πολύ δύσκολες», επισήμανε η αστυνομία, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τους έξι αγνοούμενους.
Η πόλη Τσερμάτ είναι ένα δημοφιλές χιονοδρομικό θέρετρο και προσελκύει τουρίστες από ολόκληρο τον κόσμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιατί οι ορειβάτες στο Έβερεστ θα πρέπει να κουβαλούν τα περιττώματά τους
Επιχείρηση απεγκλωβισμού ορειβατών από την ΕΜΑΚ στο Βελβεντό Κοζάνης
Θιβέτ: Δυο νεκροί και δυο αγνοούμενοι ορειβάτες από πτώση χιονοστιβάδας
SPONSORED
«Αέρας» Χόλιγουντ στη Μύκονο: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το «Emily in Paris»
13:25
Κεραμέως: Στα βαρέα και ανθυγιεινά νοσηλευτές, οδηγοί και βοηθοί ασθενοφόρων διασωστών
13:19
Πολυκατοικία κατέρρευσε στη Γερμανία έπειτα από έκρηξη - Αγνοούνται δύο γυναίκες και ένας άντρας
13:14
Μιχαηλίδου: «Κανείς δικαιούχος δεν θα απενταχθεί από το πρόγραμμα Σπίτι μου ΙΙ»
13:10