Γαλλία: Αφέθηκαν ελεύθερoι οι δύο ύποπτοι σε τρένο
Δύο άνθρωποι που επέβαιναν σε μια αμαξοστοιχία υψηλής ταχύτητας στην Τουλόν (Toulon), στη νότια Γαλλία ανακρίθηκαν από αστυνομικούς και αφέθηκαν ελεύθεροι, έπειτα από αναφορές εργαζομένων της αμαξοστοιχίας ότι το ζευγάρι είχε ύποπτη συμπεριφορά.
Αυτό ανέφερε σήμερα ο διαχειριστής του δικτύου της περιοχής.
Όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που επέβαιναν στην αμαξοστοιχία που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από την Νίκαια στο Παρίσι.
Οι δύο επιβάτες αρνήθηκαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις υπαλλήλων και να επιδείξουν τα εισιτήρια τους. Άλλαζαν θέσεις και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με χειρονομίες, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ένας άλλος υπάλληλος της αμαξοστοιχίας.
«Με δεδομένη την υπάρχουσα κατάσταση, οι συνάδερφοι αποφάσισαν να ζητήσουν την επέμβαση της αστυνομίας», δήλωσε ο ελεγκτής εισιτηρίων, ζητώντας να μην κατονομαστεί.
«Έχουμε λάβει οδηγίες αν έχουμε την οποιαδήποτε αμφιβολία για το οτιδήποτε, θα πρέπει να την αναφέρουμε», πρόσθεσε.
Η αμαξοστοιχία καθυστέρησε το ταξίδι της για περίπου μία ώρα, καθώς ένοπλοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στα τμήματα του τρένου, τρομάζοντας τους επιβαίνοντες που παρακολουθούσαν· ένας εξ αυτών έβαλε τα κλάματα.
Μαζωνάκης: Αναβαθμίστηκε η κατηγορία για τους δύο γιατρούς σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο
16:56
Προειδοποίηση Ευρωπαίων ηγετών για τη Ρωσία: «Γίνεται πιο επιθετική από μέρα σε μέρα»
16:43
Επίθεση από σκύλο δέχτηκαν μητέρα και η τετράχρονη κόρη της στο Ρέθυμνο
16:31
Τροχαία: Πέντε συλλήψεις οδηγών για αλκοόλ στην Αττική - Αφαιρέθηκαν πάνω από 980 διπλώματα
16:31