Γαλλία: 14χρονη πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά από επίθεση με μαχαίρι σε συμμαθήτριές της
Αστυνομικοί έξω από σχολείο στη Γαλλία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Jeffrey SchaefferΤραγική τροπή πήρε η επίθεση με μαχαίρι σε ένα επτάχρονο και ένα 11χρονο κορίτσι στη ανατολική Γαλλία.
Ένα άλλο κορίτσι φέρεται να πέθανε από καρδιακή προσβολή μετά το κλείσιμο του σχολείου της στην ανατολική Γαλλία, μετά από την επίθεση στα δύο κορίτσια τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά.
Το 14χρονο κορίτσι υπέστη καρδιακή ανακοπή καθώς το γυμνάσιο στο χωριό Σουφελβεγερσαΐμ, κοντά στο Στρασβούργο, έκλεισε τις πόρτες του το απόγευμα της Πέμπτης (19/4).
Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο, το 14χρονο κορίτσι πέρασε μια περίοδο τόσο σοβαρού στρες εξαιτίας του περιστατικού που έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε αργότερα το απόγευμα.
Ο αξιωματούχος της εκπαίδευσης Ολιβιέ Φαρόν δήλωσε την Παρασκευή (19/4) ότι η έφηβη «διασώθηκε από τους δασκάλους που πολύ γρήγορα κάλεσαν την πυροσβεστική. Πέθανε στο τέλος του απογεύματος».
«Δυστυχώς αυτή η μαθήτρια υπέστη ένα επεισόδιο πολύ υψηλού στρες που οδήγησε σε καρδιακή προσβολή», πρόσθεσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γαλλία: Επίθεση με μαχαίρι με θύματα δύο κορίτσια έξι και 11 ετών - Συνελήφθη ο δράστης
SPONSORED
Κούβα: Aναστέλλονται oι πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard λόγω των αμερικανικών κυρώσεων
23:27
Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Χαίρει άκρας υγείας μετά το λιποθυμικό επεισόδιο - Επέστρεψε στην Αμερική
23:21
ΗΠΑ - Ιράν: Από το... ορφανό χτύπημα, στις απειλές και ξανά στο σχέδιο για μια ειρηνευτική συμφωνία
23:16
Ν. Αφρική: Νέες αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις - Εκατοντάδες άνθρωποι διώχθηκαν απο τα σπίτια τους
23:06