ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Γυναίκα έχασε το δακτυλίδι της στο μετρό της Νέας Υόρκης και το βρήκε

ΗΠΑ: Γυναίκα έχασε το δακτυλίδι της στο μετρό της Νέας Υόρκης και το βρήκε

To μετρό της Νέας Υόρκης (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

AP Photo/Peter K. Afriyie, File

Μια γυναίκα που έχασε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της ενώ μετακινούνταν στη Νέα Υόρκη κατάφερε να το πάρει πίσω.

Ο υπάλληλος έκδοσης εισιτηρίων Νίκολας Άπελ δήλωσε στο WABC-TV ότι εντόπισε μια γυναίκα «πανικόβλητη, αγχωμένη και στα πρόθυρα των δακρύων» καθώς έψαχνε την τσάντα της στον σταθμό Grand Central κατά τη διάρκεια μιας από τις βάρδιες εργασίας του.

«Η πρώτη μου κίνηση ήταν να ρωτήσω τι συμβαίνει και τότε ήταν που είπε ότι έχασε το δαχτυλίδι αρραβώνων και από εκεί και πέρα, ψάχναμε όλο το βαγόνι», δήλωσε ο Άπελ στο πρακτορείο.

Η γυναίκα είπε ότι είχε χάσει το δαχτυλίδι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της μετακίνησής της προς το Κουίνς Βίλατζ, αφού είχε μεταβεί σε ένα τρένο στο κάτω μέρος του Μπρούκλιν, σύμφωνα με το WABC-TV.

Αφού έψαξε το μέρος χωρίς κανένα ίχνος του δαχτυλιδιού, ο 'Απελ της συνέστησε να καταθέσει αναφορά στην αστυνομία. Τη συνόδευσε μάλιστα στο γραφείο της Μητροπολιτικής Αρχής Μεταφορών (MTA), όπου εκείνη ανέλυσε στους υπαλλήλους πότε θυμόταν τελευταία φορά να έχει δει το δαχτυλίδι.

«Καθ' οδόν έβγαλε το δαχτυλίδι της για να βάλει λοσιόν στα χέρια της και τότε ήταν που είπα Αχ», δήλωσε ένας αξιωματικός.

Ένας άλλος αξιωματικός της MTA δήλωσε ότι βρήκε τον αριθμό του τρένου στο οποίο είχε επιβιβαστεί, επικοινώνησε με τον σιδηρόδρομο και μπόρεσε να εντοπίσει τη θέση του τρένου στο Μπρούκλιν, με βάση το χρονοδιάγραμμα της γυναίκας στην αναφορά της. Στη συνέχεια πήγε στο τρένο για να ερευνήσει - κάτι που κατέληξε σε επιτυχία.

«Καθώς περπατούσα προς το τελευταίο βαγόνι, προς το τέλος του βαγονιού, έτυχε να κοιτάξω στα δεξιά και είδα κάτι που έλαμπε και γυάλιζε... ήταν ένα μεγάλο δαχτυλίδι», δήλωσε ο αξιωματικός στο WABC-TV.

Η γυναίκα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της

«Ήταν προφανώς εκστασιασμένη και ήμασταν χαρούμενοι που το βρήκαμε», μοιράστηκε.

Οι αξιωματικοί του MTA κατάφεραν να επιστρέψουν το δαχτυλίδι στη γυναίκα την ίδια μέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ