Κριμαία - Εντολή του Ποροσένκο στο στρατό να είναι σε ύψιστη επιφυλακή
Στο «κόκκινο» βρίσκονται για άλλη μία φορά οι σχέσεις της Ρωσίας με την Ουκρανία, μετά τις κατηγορίες της Μόσχας ότι το Κίεβο προετοίμαζε εισβολή στην Κριμαία, με στόχο την «αποσταθεροποίηση» της χερσονήσου.
«Η κυβέρνηση της Ουκρανίας διάλεξε το μονοπάτι του τρόμου αντί της ειρήνης. Η Ουκρανία παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι και οι πράξεις της είναι ανόητες και επικίνδυνες» ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος ενώ ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, πέρασε στην αντεπίθεση δίνοντας εντολή σε όλες τις στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται κοντά στην Κριμαία να είναι σε ύψιστη επιφυλακή.
Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Γενικού Επιτελείου στρατού της Ουκρανίας, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι η Ουκρανία πραγματοποιεί από την Τετάρτη προγραμματισμένα στρατιωτικά γυμνάσια, στη νότια Ουκρανία.
Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στην Αττική - Ο ένας είχε κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία
22:41
Ζελένσκι: Aπομακρύνει από το αξίωμά του τον γενικό εισαγγελέα κατηγορώντας τον για διαφθορά
22:29
Νέα υπόθεση «Πελικό» στη Βρετανία: Ομολόγησε πως νάρκωνε και βίαζε τη σύζυγό του επί 20 χρόνια
22:19
Εξαφανίστηκε 15χρονος από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Αθήνα
22:08